Karaokesets

Zing jij graag lekker mee met de muziek? Dan is een van onze karaokesets echt wat voor je! Of je nou oefent om zangeres te worden of gewoon graag voor de lol zingt: een karaokeset komt altijd van pas. Laat anderen van je zangtalenten genieten en steel de show!

2 Resultaten
Aanbevolen

2 Resultaten

Karaokesets

Met karaokesets en discoverlichting tover je de woon- of slaapkamer om in een heus podium waarop je kind helemaal uit zijn of haar dak kan gaan. Zing mee met favoriete hits of verzin er ter plekke zelf een paar. Alles mag, als je maar plezier maakt.

Zingen maar

De collectie karaokesets bestaat uit verschillende onderdelen. Zo zijn er microfoons met muziek erin, waardoor je zelf kan zingen. Maar we hebben ook zeer gebruiksvriendelijke cd/mp3-spelers waarmee je kind de favoriete muziek afspeelt. Deze cd/mp3-spelers zijn gemakkelijk mee te nemen. Ze zijn soms uitgerust met een of twee microfoons, zodat er meteen meegezongen kan worden. Daarnaast hebben we de iDance party cubes. Speel je favoriete muziek af en geniet meteen van een lichtshow dankzij de gekleurde lampjes en geïntegreerde discobal.

Discoverlichting

In de collectie zijn zelfs complete dj-sets te vinden, zodat je kind niet alleen kan zingen, maar ook actief de plaatjes aan elkaar kan mixen. Om het feest compleet te maken, zet je gekleurde discolampen neer. Er zijn uitvoeringen met spiegelbollen om zo een speels lichteffect te creëren op de muren en plafonds van de huiskamer of de slaapkamer.

Plezier met muziek

Muziek maken is voor de ontwikkeling van kinderen heel goed. Muziek is abstract, maar bevat wel patronen van klanken die bij elkaar passen. Verder is muziek heel goed voor de ontwikkeling van het lichaam. Lekker zingen en dansen houdt je kind actief en vrolijk. Bovendien vormt muziek een perfecte uitlaatklep. Karaokesets helpen om stoom af te blazen.

Bouw thuis een feestje

Haal voor je kind (en een beetje voor jezelf) de leukste karaokesets met toebehoren in huis. Bestel vandaag nog en je bouwt de volgende werkdag al een feestje in de woonkamer.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help