Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

 
Muis is muis - Pauline Coenen
 • Uitverkocht

  Pauline CoenenMuis is muis

  15.95
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Muis is muis - Pauline Coenen

  Muis is muis is een prentenboek over een kleine, dappere muis die op zoek is naar zichzelf. Ik ben zo klein Ik ben zo klein Ik wil zo graag wat groter zijn Ik wil zo graag wat mooier zijn Waarom ben ik toch zo klein? Zou iemand muis kunnen helpen?

  Specificaties

  AuteursPauline Coenen
  Eerste auteurPauline Coenen
  GenrePrentenboek
  ISBN9789492343055
  Uitvoering boekHardcover
  Aantal pagina's20
  Jaar van uitgifte2016
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand