MSI PRESTIGE P100A 9SD-056EU, Wit

  MSIPRESTIGE P100A 9SD-056EU

  1832.22
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  MSI PRESTIGE P100A 9SD-056EU

  In plaats van alleen een "PC" te maken, willen we met de MSI Prestige P100 ook graag deel uitmaken van het leven van de makers met dit stijlvolle, luxueuze & esthetisch ontwerp.

  Dit is wat je wilt
  De kracht om je onbeperkte creatieve visie te ontketenen. De nieuwste 9e generatie Intel® Core™ i7-9700K-processor zorgt ervoor dat creativiteit sneller dan ooit wordt uitgevoerd. Ontworpen voor multitasking en verwerking op pro-niveau, geeft de Prestige P100A 9SD-056EU je meer tijd om de wereld te laten zien welke volgende geweldige ideeen je aan het ontwikkelen bent.

  Maak het met RTX "On"
  De Prestige P100 bevat de krachtige NVIDIA GeForce RTX GPU's ter wereld. Speciaal ontworpen en getest voor creatieve workflows. Nu kunt u uw beste werksnelheid creëren. RTX Aan.

  Precisie en detail
  MSI GeForce RTX graphics versnellen de rendertaken en werken in real-time met uw 3D-applicaties en animaties. Met zijn verbazingwekkende kracht stuurt de Prestige P100A perfect meerdere beeldschermen aan met ultrahoge resolutie voor foto- en videobewerking, CAD-workflows voor architectuur, engineering en productie, of media en entertainment.

  Versnelde workflow
  Ervaar de snelste foto- en videobewerking & de meest vloeiende visuele verwerking, real-time simulatie en realistische 3D-modellering.

  Creator Center
  Het Creator Center tilt de optimalisatie naar een hoger niveau met eenvoudig aanpasbare systeemmodi; het helpt bij het stellen van prioriteiten en het toewijzen van middelen om de prestaties van de software waarmee u dagelijks werkt te versnellen.

  Aangedreven door Audio Boost
  Alleen de zuiverste geluidskwaliteit wordt geaccepteerd. Toegewijde High Definition Audio Processor.
  lees meer

  Specificaties

  Bluetooth