MSI PRESTIGE P100 9S desktop, Zwart
 • betaal later

  MSIPRESTIGE P100 9S desktop

  1815.56
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  MSI PRESTIGE P100 9S desktop

  "Hide & Seek" is niet alleen een kinderspel, maar ook het designconcept van MSI Prestige P100
  Met zijn stijlvolle uiterlijk en luxueuze ontworp is de Prestige P100 een aanwinst voor iedere kamer. Het design in combinatie met de prestaties zorgt ervoor dat de onbeperkte creatieve visie van de  gebruiker ontketend wordt.

  Dit is wat je wilt. De kracht om onbeperkte creatieve visie te ontketenen
  De nieuwste 9e generatie Intel Core i7-processor zorgt ervoor dat creativiteit sneller dan ooit wordt uitgevoerd. Ontworpen voor multitasking en verwerking op pro-niveau, geeft de Prestige P100 u meer tijd om uw levensstijl te laten zien en de wereld vorm te geven met inspiratie en het ontwikkelen van uw volgende geweldige idee.

  Creëer met Acceleration, Precisie en detail
  MSI RTX graphics versnellen de rendertaken en werken in real-time met uw 3D-applicaties en animaties. Met zijn verbazingwekkende kracht stuurt de Prestige P100 perfect meerdere beeldschermen aan met ultrahoge resolutie, foto- en videobewerking, CAD-workflows voor architectuur, engineering en productie, evenals media en entertainment.

  Versnelde workflow
  Ervaar de snelste foto- en videobewerking en de meest vloeiende visuele verwerking, real-time simulatie en realistische 3D-modellering.

  Schepperscentrum
  Het Creator Center tilt de optimalisatie naar een hoger niveau met eenvoudig aanpasbare systeemmodi het helpt bij het stellen van prioriteiten en het toewijzen van middelen om de prestaties van de software waarmee u dagelijks werkt te versnellen.

  Creator OSD. De kleurnauwkeurigheid en het kleurengamma zijn van cruciaal belang bij het creëren
  De MSI Creator OSD zal u niet teleurstellen met het meest intuïtieve ontwerp. Het Creator OSD brengt optimalisatie naar een hoger niveau met eenvoudig aanpasbare kleurmodi; het helpt u het meest juiste en nauwkeurige kleurengamma te vinden terwijl u elke dag creëert. Bekijk elk detail met de MSI Prestige Series Monitor en geniet van de voordelen van Creator OSD om elk detail zo levendig te maken als u wilt. Verder wordt de desktop aangedreven door Audio Boost.
  lees meer

  Specificaties

  BluetoothWifi