MSI MPG TRIDENT 3 10SI-017EU gaming computer, Zwart
 • uitverkocht

  MSIMPG TRIDENT 3 10SI-017EU gaming computer

  999.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  MSI MPG TRIDENT 3 10SI-017EU gaming computer

  Spelen in stijl
  De MPG Trident Serie is stijlvol en robuust van buiten en krachtig van binnen. De RGB verlichting, die je zelf kunt besturen, maakt de pc een levendig deel van je kamer. De LED strip op de voorkant is afgestemd op real-time en in-game meldingen, ga helemaal op in je favoriete game.

  Het middelpunt van het spel
  Deze mini-gamedesktop is voorzien van een krachtige Intel Core i5-10400 processor. Lig altijd een stapje voor op de concurrentie met deze gaming computer die verticaal en horizontaal geplaatst kan worden. Krachtig van binnen, prachtig van buiten.

  Lichtsnelheid
  Maak gebruik van het volledige potentieel met de nieuwste SSD-technologie, de NVM Express. 6 keer sneller dan de traditionele SATA SSD.

  Silent Storm Cooling
  Krachtige koeling hoeft niet luid te zijn. Door gebruik te maken van MSI's Silent Storm Cooling technologie in de MPG Trident 3, optimaliseert MSI de luchtstroom door CPU en GPU in verschillende kamers te scheiden. Houd zowel de warmte als het geluidsniveau laag.

  Wereld kleinste Gaming PC
  Ontworpen met een inhoud van 4,72 liter, past de MPG Trident 3 in de meeste conventionele rugzakken. Neem het overal mee naartoe en geniet van uw spel.

  Licht je installatie op
  Pas je MPG Trident 3 aan met Mystic Light. Selecteer gewoon alle beschikbare kleuren uit het palet en ontwerp je eigen LED-effect.

  De nieuwste Wi-Fi 6-technologie
  De MSI Desktop is voorzien van de nieuwste Wi-Fi 6 802.11ax standaard en heeft een snelheid tot 2,4 Gbps, wat 3x sneller is dan het Ethernet LAN. De latentie is ook 75% lager dan de vorige generatie. Met de Wi-Fi 6-technologie is MSI voorbestemd om de snelheidsmythe van de draadloze verbinding te doorbreken.

  Prestaties optimaliseren
  Met USB Type-C verhoogt de MPG Trident 3 uw productiviteit door de ondersteuning van andere Type-C-apparaten.

  MSI App-speler
  Ontwikkeld in een exclusieve samenwerking met BlueStacks, brengt de MSI APP Player een naadloze game-ervaring tussen mobiele games en PC-platform.

  Next audio level
  Verbeter het 3D-surroundgeluid in de game en krijg controle over uw muziek, films en conferentiegesprekken.
  lees meer

  Specificaties

  BluetoothWifi