MSI MEG TRIDENT X 10SD-867MYS gaming computer, Zwart
 • uitverkocht

  MSIMEG TRIDENT X 10SD-867MYS gaming computer

  1999.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  MSI MEG TRIDENT X 10SD-867MYS gaming computer

  Het spel beheersen
  De MEG-serie wil de huidige gameproducten overstijgen. Vandaar dit vlaggenschipmodel dat is ontworpen om de grenzen te verleggen van wat een extreme game-serie kan zijn. Het combineren van de sterke punten van ons bestaande arsenaal met nieuwe innovatieve technologie; dit resulteert in een aanzienlijke verbetering van de operationele en gaming efficiëntie. Met de MEG-serie neem je volledige controle over de prestaties.

  Het middelpunt van gaming

  De MEG Trident X neemt de leiding door de meest compacte gaming desktop te zijn. Met een volume van slechts 10 liter stelt de MEG Trident X je in staat om je spel te maximaliseren en tegelijkertijd de ruimte op je bureau te minimaliseren.

  Ontworpen voor toegankelijkheid

  Met het MEG Trident X's gehard glas zijpaneel heb je prachtig zicht op de RGB-verlichting en biedt gemakkelijke toegang tot het interieur. In essentie kan de MEG Trident X alleen maar uit zichzelf worden overtroffen.

  Sterker en sneller
  Met de nieuwste 10e generatie Intel Core i7-10700K processor kan het geheugen tot DDR4 2933MHz ondersteunen voor een ongeëvenaarde spelervaring.
  NVIDIA GeForce RTX 2070 SUPER (8GB GDDR6)
  De nieuwe GeForce RTX 2070 SUPER serie heeft meer kernen en hogere kloksnelheden voor supersnelle prestaties in vergelijking met de vorige GPU's. Zie je games tot leven komen met supersnelle ray tracing, waardoor je fysiek nauwkeurige schaduwen, reflecties en verlichting krijgt. Maak gebruik van de Tensor Cores voor een superkrachtige AI-verwerking. Geavanceerd geheugen, prestatieverhoging en verwerkingstechnologieën maken deze GPU's het perfecte wapen voor hardcore gamers. Haal jouw superkrachten in huis.

  Lichtsnelheid
  Maak gebruik van het volledige potentieel met de nieuwste SSD-technologie, de NVM Express. 6 keer sneller dan de traditionele SATA SSD.

  Licht je installatie op
  Pas je MEG Trident X aan met Mystic Light. Selecteer gewoon alle beschikbare kleuren uit het palet en ontwerp je eigen LED-effect.

  2.5G LAN

  Verbinding maken en snel gegevens overbrengen via een netwerk met de hoge bandbreedte en lage latentie van 2,5 Gbps Ethernet LAN.

  Een voor alle
  Thunderbolt 3 is de nieuwste interface die tot 40 Gbps bandbreedte en 4K displays ondersteunt. De power delivery functie laadt jouw mobiele apparaat 3 keer sneller op.

  De nieuwste Wi-Fi 6-technologie
  De MSI Desktop is voorzien van de nieuwste Wi-Fi 6 802.11ax standaard en heeft een snelheid tot 2,4 Gbps, wat 3x sneller is dan het Ethernet LAN. De latentie is ook 75% lager dan de vorige generatie. Met de Wi-Fi 6-technologie is MSI voorbestemd om de snelheidsmythe van de draadloze verbinding te doorbreken.

  Gemakkelijk te upgraden
  MEG Trident X plaatst de belangrijkste componenten aan de twee zijkanten - Verwijder de standaard aan de onderkant en de twee zijpanelen, dan kunt u de componenten in een handomdraai upgraden.
  lees meer

  Specificaties

  BluetoothWifi