MSI MEG INFINITE X 10SD-661MYS gaming computer, Zwart
 • betaal later

  MSIMEG INFINITE X 10SD-661MYS gaming computer

  1879.-
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  MSI MEG INFINITE X 10SD-661MYS gaming computer

  Het spel beheersen
  De MEG-serie wil de huidige gameproducten overstijgen. Vandaar dit vlaggenschipmodel dat is ontworpen om de grenzen te verleggen van wat een extreme game-serie kan zijn. Het combineren van de sterke punten van ons bestaande arsenaal met nieuwe innovatieve technologie; dit resulteert in een aanzienlijke verbetering van de operationele en gaming efficiëntie. Met de MEG-serie neem je volledige controle over de prestaties.

  Ontwerp verhaal
  De Infinite serie is gebouwd voor gamers met een nooit aflatend verlangen om te spelen met alle eindeloze mogelijkheden zoals zij dat willen. Het ontwerp van Infinite's case beschikt over elementen van elektrische circuits aan de voorzijde, die kunnen worden aangepast met RGB-kleuren, om het systeem met al deze kracht koel te houden. De Infinite serie maakt gebruik van MSI's exclusieve Silent Storm Cooling thermisch ontwerp, waarbij de stille koeling een ongeëvenaarde efficiëntie heeft.  De Infinite serie gaming desktop is klaar om zware gevechten te voeren en te winnen.

  De concurrentie uitspelen
  Ervaar een 30% boost in de informatica van gen tot gen. MSI Desktop is voorzien de 10e Gen. Intel® Core™ i7-10700KF processor om u een ongeëvenaarde spelervaring te bieden.

  NVIDIA GeForce RTX 2070 SUPER
  De nieuwe GeForce RTX 2070 SUPER™ serie heeft meer kernen en hogere kloksnelheden voor supersnelle prestaties in vergelijking met de vorige GPU's. Zie je games tot leven komen met supersnelle ray tracing, waardoor je fysiek nauwkeurige schaduwen, reflecties en verlichting krijgt. Maak gebruik van de Tensor Cores voor een superkrachtige AI-verwerking. Geavanceerd geheugen, prestatieverhoging en verwerkingstechnologieën maken deze GPU's het perfecte wapen voor hardcore gamers. Haal uw superkrachten in huis

  Lichtsnelheid
  Maak gebruik van het volledige potentieel met de nieuwste SSD-technologie, de NVM Express. 6 keer sneller dan de traditionele SATA SSD.

  Licht je installatie op
  De MSI Infinite serie ondersteunt de Mystic Light functie. Met deze exclusieve Mystic Light software kunnen gamers bepalen wat hun favoriete lichtmodus is.

  Laat je persoonlijke uitrusting zien
  MEG Infinite X maakt gebruik van een doorzichtig glazen raamontwerp waarmee gebruikers trots het interieur van hun gaming set up kunnen laten zien.

  De nieuwste WiFi 6-technologie
  De MSI Desktop is voorzien van de nieuwste Wi-Fi 6 802.11ax standaard en heeft een snelheid tot 2,4 Gbps, wat 3x sneller is dan het Ethernet LAN. Met de Wi-Fi 6-technologie is MSI voorbestemd om de snelheidsmythe van de draadloze verbinding te doorbreken.

  Prestaties optimaliseren
  Lees en schrijf uw bestanden sneller dan ooit via USB. Met USB-C-poorten, worden bliksemsnelle overdrachten geleverd met snelheden tot 5Gb / s.

  Beste bescherming voor transport
  Om uw belangrijkste onderdeel van uw gaming PC en MSI Graphics Card te beschermen, hebben we het in een verticale positie ontworpen. Dit voorkomt buigen van de kaart of beschadiging van het PCI-E slot tijdens het transport.

  MSI App-speler
  Ontwikkeld in een exclusieve samenwerking met BlueStacks, brengt de MSI APP Player een naadloze game-ervaring tussen mobiele games en PC-platform.

  Gemakkelijk te upgraden
  Haal altijd de beste prestaties uit uw systeem met de nieuwste technologieën. De componenten binnenin MSI Gaming Desktops zijn gemakkelijk toegankelijk en kunnen op elk moment worden geüpgraded.  Next audio level
  Verbeter het 3D-surroundgeluid in de game en krijg controle over uw muziek, films en conferentiegesprekken.
  lees meer

  Specificaties

  BluetoothWifi