MSI MEG INFINITE X 1 gaming desktop, Zwart
 • uitverkocht

  MSIMEG INFINITE X 1 gaming desktop

  3499.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  MSI MEG INFINITE X 1 gaming desktop

  Het spel beheersen
  De MEG-Infinite serie wil de huidige gameproducten overstijgen. Vandaar dit vlaggenschipmodel dat is ontworpen om de grenzen te verleggen van wat een extreme game-serie kan zijn. Het combineren van de sterke punten van ons bestaande arsenaal met nieuwe innovatieve technologie; dit resulteert in een aanzienlijke verbetering van de operationele en gaming efficiëntie. Met de MEG-serie neem je volledige controle over de prestaties.

  Design story
  De Infinite serie is gebouwd voor gamers met een nooit aflatend verlangen om te spelen met de eindeloze mogelijkheden zoals zij dat willen. Het ontwerp van Infinite's case beschikt over elementen van elektrische circuits aan de voorzijde, waarvan deet RGB-kleuren kunnen worden aangepast. Om een systeem als dee koel te houden, maakt de Infinite serie gebruik van de MSI's exclusieve Silent Storm Cooling thermisch ontwerp. Hierdoor wordt een efficiëntie koeling geëvenaard met een hoog stilte niveau. De Infinite serie gaming desktop is klaar om de zware strijd aan te gaan.

  NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER
  De nieuwe GeForce RTX 2080 SUPER serie heeft meer kernen en hogere kloksnelheden voor supersnelle prestaties in vergelijking met de vorige GPU's. Zie je games tot leven komen met supersnelle ray tracing, waardoor je fysiek nauwkeurige schaduwen, reflecties en verlichting krijgt. Maak gebruik van de Tensor Cores voor een superkrachtige AI-verwerking. Geavanceerd geheugen, prestatieverhoging en verwerkingstechnologiën maken deze GPU's het perfecte wapen voor hardcore gamers. Haal je superkrachten in huis.

  Lichtsnelheid
  Maak gebruik van het volledige potentieel met de nieuwste SSD-technologie, de NVM Express. 6 keer sneller dan de traditionele SATA SSD.

  Licht je installatie op
  Pas je MSI Infinite serie aan met Mystic Light. Samen met de exclusief ontwikkelde Mystic Light software kunnen gamers bepalen wat hun favoriete lichtmodus is.
  De nieuwste Wi-Fi 6-technologie

  De MSI Desktop is voorzien van de nieuwste Wi-Fi 6 802.11ax standaard en heeft een snelheid tot 2,4 Gbps, wat 3x sneller is dan het Ethernet LAN. De latentie is ook 75% lager dan de vorige generatie. Met de Wi-Fi 6-technologie is MSI voorbestemd om de snelheidsmythe van de draadloze verbinding te doorbreken.

  Prestaties optimaliseren
  Lees en schrijf uw bestanden sneller dan ooit via USB. Met USB-C-poorten wordt er een bliksemsnelle overdracht gerealiseerd tot 5Gb / s.

  Beste bescherming voor transport
  Om uw belangrijkste onderdeel van uw gaming PC en MSI Graphics Card te beschermen, hebben we het in een verticale positie ontworpen. Dit voorkomt buigen van de kaart of beschadiging van het PCI-E slot tijdens het transport.

  MSI App-speler
  Ontwikkeld in een exclusieve samenwerking met BlueStacks, brengt de MSI APP Player een naadloze game-ervaring tussen mobiele games en PC-platform.
  lees meer

  Specificaties

  BluetoothWifi