MSI MEG AEGIS TI5 10TE-005EU desktop computer, Zwart
 • uitverkocht

  MSIMEG AEGIS TI5 10TE-005EU desktop computer

  4799.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  MSI MEG AEGIS TI5 10TE-005EU desktop computer

  De MSI MEG Aegis Ti5 is uitgerust met de nieuwste 10e generatie Intel® Core™ i9-10900K processor, uitgevoerd met 10 kernen en tot 5,3GHz uitvoeringsfrequentie. Zelfs onder extreme multitasking werklast kan de MEG Aegis Ti5 nog steeds hoge framesnelheden produceren voor uw games.

  Uitstekende soepele spelervaring
  FPS is waar elk spel het meest om geeft bij de keuze van een product. Deze MSI gaming desktop is uitgerust met MSI eigen ontwerp grafische kaarten om spelers te voorzien van een uitstekende spelervaring.

  Play hard, stay silent
  Exclusieve Silent Storm Cooling 4 met gescheiden luchtkamerkoelingstechnologie, biedt onafhankelijke luchtstroompaden voor CPU, GPU en PSU. Een aparte koelruimte voor het VRM-gedeelte om de warmteafvoer te bevorderen, zorgt ervoor dat het systeem in een high-performance staat kan blijven en het gamescherm soepel loopt.

  MSI Dragon vloeistof koeling
  Perfect voor enthousiaste gamers die elke game visueel soepel wil krijgen, is deze MSI Gaming Desktop uitgerust met een geavanceerd Dragon vloeistof koelsysteem om ervoor te zorgen dat het systeem kan worden gehandhaafd in de hoge prestaties. Gamers kunnen genieten van een stabiele spelervaring zonder zich zorgen te hoeven maken over de koeling.

  Gamen is overal
  De MEG Aegis Ti5 heeft een geïntegreerd handvat van aluminiumlegering dat spelers toestaat om dit gamebeest gemakkelijk te dragen en een opwindend duel met vrienden te hebben.

  Steek je licht op
  De MSI MEG Aegis Ti5 ondersteunt de Mystic Light functie, samen met de exclusief ontwikkelde Mystic Light software kunnen gamers bepalen wat hun favoriete lichtmodus is.

  Verborgen koptelefoonhouder
  Koptelefoons zijn altijd een van de onmisbare wapens geweest voor e-sporters. De MEG Aegis Ti5 biedt een verborgen koptelefoonhouder. Wanneer deze niet wordt gebruikt, kan de headset aan de zijkant van de machine worden opgehangen met een exclusieve plaatsingsruimte.

  Ultrahoge snelheid, geen vertraging 2.5G+1G netwerk
  De MEG Aegis Ti5 is uitgerust met een 2.5G netwerk, waardoor spelers een soepele netwerkervaring hebben.
  Met het dubbele netwerkpoortontwerp van het 1G-netwerk kunnen spelers ervoor zorgen dat de spelgegevens altijd op de hoogste prioriteit worden gehandhaafd en genieten van een uitstekende netwerkervaring.

  Draadloze gaming van hoge kwaliteit
  Geniet van ultrasnelle draadloze PC-gameplay en streaming in uw hele huis. De MEG Aegis Ti5 is voorzien van de nieuwste WiFi6 technologie die bijna 3X hogere snelheden en tot 75% minder vertraging levert, samen met geavanceerd verkeersmanagement en interferentie-filters voor opmerkelijke draadloze PC-gaming.

  Gemakkelijk aan te sluiten bovenste IO-poorten ontwerp
  De MEG Aegis Ti5 maakt gebruik van een ontwerp van de bovenste IO-poorten waarmee spelers gemakkelijk externe apparaten kunnen aansluiten en ontkoppelen. De bovenste IO bevat USB 3.2 Gen 1 Type-A, USB 3.2 Gen 1 Type C, en MIC in en hoofdtelefoon uit, waardoor spelers een rijke en complete interface hebben.

  Gemakkelijk te upgraden
  Haal altijd de beste prestaties uit uw systeem met de nieuwste technologieën. De componenten binnenin MSI Gaming Desktops zijn gemakkelijk toegankelijk en kunnen op elk moment worden geüpgraded. Of u nu de opslagruimte uitbreidt of uw processor of grafische kaart upgradet, u kunt altijd uw spelinstallatie up-to-date houden met de nieuwste hardware.
  lees meer

  Specificaties

  Bluetooth