MSI MAG CODEX 5 10SD-097MYS gaming computer, Zwart
 • uitverkocht

  MSIMAG CODEX 5 10SD-097MYS gaming computer

  1699.-1599.-je bespaart 100.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  MSI MAG CODEX 5 10SD-097MYS gaming computer

  Het slagveld veroveren
  De MAG-serie is ontstaan door strenge kwaliteitstesten en is ontworpen om een symbool te zijn voor stevigheid en duurzaamheid. De MAG-serie is gericht op het bieden van de beste gebruikerservaring met een eenvoudig installatieproces in combinatie met een vriendelijke gebruikersinterface.

  Heers over jouw gamingimperium met een minimalistische stijl
  MAG Codex 5-serie gaming desktop is ontworpen voor nieuwe gamers, beschikt over Intel nieuwste processor en de nieuwste NVIDIA RTX-serie grafische kaart, die de beste gaming ervaring. Exclusieve thermische oplossing met de beste luchtkoeling, beloven de langere systeemprestaties.

  Computerkracht
  Ervaar een 40% boost in de informatica van de laatste generatie. Deze MSI Desktop is voorzien van de 10e generatie Intel® Core™ i7-10700 processor met de hoogste computerkracht om je een ongeëvenaarde spelervaring te bieden.

  NVIDIA GeForce GRAPHICS
  De nieuwe GeForce® RTX SUPER™ serie heeft meer kernen en hogere klokken voor supersnelle prestaties in vergelijking met de vorige GPU's. Zie je games tot leven komen met supersnelle ray tracing; levert fysiek nauwkeurige schaduwen, reflecties en verlichting. Maak gebruik van de Tensor Cores voor een superkrachtige AI-verwerking. Geavanceerd geheugen, prestatieverhoging en verwerkingstechnologieën maken deze GPU's het perfecte wapen voor hardcore gamers. Haal uw superkrachten in huis.

  MAG Codex 5 luchtstroompad
  De MAG Codex 5 gaming desktop heeft een groot oppervlak gewijd aan de luchtinlaat, en een grote binnenruimte voor het installeren van ventilatoren. Een dergelijk efficiënt warmtedissiperend ontwerp voorkomt dat het systeem oververhit raakt tijdens hoge prestaties.

  Schoonheid tezamen met een gehard en solide glas paneel
  Met het MAG Codex 5 glas paneel ontwerp,  kun je duidelijk jouw gepersonaliseerde configuratie laten zien.

  Personaliseer uw spelcomputer
  Pas je MAG Codex 5 aan met Mystic Light. Kies een van de kleuren uit het LED-effecten palet die past bij het ontwerp van je systemen.

  Altijd klaar voor gaming
  De mogelijkheid tot upgraden is een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor MSI GAMING-desktops. Met de MAG Codex 5-serie beschik je over een ontwerp dat gemakkelijk is te upgraden naar de nieuwste componenten zonder compromis.

  Sneller dan het licht
  Maak gebruik van het volledige potentieel met de nieuwste SSD-technologie, de NVM Express. 6 keer sneller dan de traditionele SATA SSD.

  Flexibele upgrade
  ATX is de standaardafmeting voor alle componenten in een computer. ATX-componenten zijn gemakkelijk te vinden en hebben verschillende opties van verschillende merken. Om de gebruikers een flexibele upgrade-ervaring te bieden, maakt MSI gebruik van ATX-componenten en moederbordslots om de gamedesktops op te bouwen, zodat gebruikers niet de producten van een verkeerde grootte kunnen krijgen.

  Hoe geluid bedoeld is om gehoord te worden
  Verbeter de audiodetails met 30% met de ingebouwde AMP (Audio Power Amplifier) en gouden audioaansluiting.

  TYPE-C omkeerbare connector voor Next-Gen USB
  Build-in front type C, met omkeerbare connector ontwerp waarbij je gemakkelijk je draagbare apparaat kan aansluiten.

  MSI App player
  Ontwikkeld in een exclusieve samenwerking met BlueStacks, brengt de MSI APP Player een naadloze game-ervaring tussen mobiele games en PC-platform. Maakt gebruik van aangepaste functies als specifieke toetsenbordverlichting en betere graphics met multi-task werken.
  lees meer

  Specificaties

  Bluetooth