MSI gaming computer, N.v.t.
 • Uitverkocht

  MSIgaming computer

  3299.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  MSI gaming computer

  Laat je niet misleiden door het compact formaat van deze gaming desktop van MSI. De Prestige P100 9SE-045MYSis een ware krachtpatser als het aankomt op gaming. Mijn zijn 9de generatie Intel Core 9SE-045MYSprocessor, maar liefst 64GB werkgeheugen en een NVIDIA GeForce RTX 2080 Super grafische kaart, speel jij de nieuwste games op de hoogste instellingen.

  Alleskunner
  Deze alleskunner van MSI ondersteunt jou in alles wat je doet. Wil je games spelen op de hoogte resolutie? Geen enkel probleem! Wil je grafische ontwerpen maken zonder dat je lange tijden zit te wachten tot alles gerenderd is? De Prestige P100 9SE-045MYS verhoogt jouw productiviteit met zijn snelheid. Je kunt meerdere schermen op de P100 9SE-045MYS aansluiten door middel van de 2 HDMI-aansluitingen of via een van de 4 DisplayPorts. Laat jezelf gaan in meeslepende gameplay!

  Ontworpen voor multitasking en verwerking op pro-niveau, geeft de Prestige P100 jemeer tijd om je levensstijl te laten zien en de wereld vorm te geven met inspiratie en het ontwikkelen van je volgende geweldige idee. Creëer met Acceleration, Precisie en detail MSI RTX™ graphics versnellen de rendertaken en werken in real-time met uw 3D-applicaties en animaties. Met zijn verbazingwekkende kracht stuurt de Prestige P100 perfect meerdere beeldschermen met ultrahoge resolutie, foto- en videobewerking, CAD-workflows voor architectuur, engineering en productie, evenals media en entertainment. Versnelde workflow Ervaar de snelste foto- en videobewerking & de meest vloeiende visuele verwerking, real-time simulatie en realistische 3D-modellering.

  Schepperscentrum
  Het Creator Center tilt de optimalisatie naar een hoger niveau met eenvoudig aanpasbare systeemmodi; het helpt bij het stellen van prioriteiten en het toewijzen van middelen om de prestaties van de software waarmee u dagelijks werkt te versnellen. Creator OSD De kleurnauwkeurigheid en het kleurengamma zijn van cruciaal belang bij het creëren. De MSI Creator OSD zal je niet teleurstellen met het meest intuïtieve ontwerp. Het Creator OSD brengt optimalisatie naar een hoger niveau met eenvoudig aanpasbare kleurmodi; het helpt je het meest juiste & nauwkeurige kleurengamma te vinden terwijl je elke dag creëert. Bekijk elk detail met de MSI Prestige Series Monitor en geniet van de voordelen van Creator OSD om elk detail zo levendig te maken als je wilt. Alleen de zuiverste geluidskwaliteit geaccepteerd Aangedreven door Audio
  lees meer

  Specificaties

  VR-ReadyBluetooth