MSI CUBI N 8GL-074EU desktop computer, Zwart
 • 20.- cashback

  MSICUBI N 8GL-074EU desktop computer

  299.-
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis
  Nu met 20.- cashback

  Nu met 20.- cashback

  op deze MSI Pro. Deze actie loopt t/m 31 mei 2021.Hoe werkt de actie? Ga na aankoop naar -https://nl.msi.com/Promotion/Productivity-From-Spring-PRO-series - en claim je cashback. Daar vind je ook de actievoorwaarden.

  MSI CUBI N 8GL-074EU desktop computer

  Kleiner dan een lunchbox of wellicht nog kleiner dan een groot blikje frisdrank, de MSI Cubi N is de kleinste mini PC in zijn soort. Met een inhoud van 0,45 liter biedt de Cubi N nog steeds alle elementen van een desktop-waardige PC. Met een golvend gaasontwerp is Cubi N niet zomaar een mini PC, maar een modehuisdecoratie.

  De energiezuinige Mini-PC
  Het innovatieve ontwerp van de warmteafvoer zonder ventilator is zowel stil als energiezuinig. Een ventilatorloos ontwerp vermindert ook storingen en verhoogt de levensduur van de Cubi N mini PC.

  Meer werk tegelijkertijd doen
  Met de HDMI-poort en VGA-poort kan MSI Cubi N dubbele monitoren ondersteunen, u kunt meer doen en bekijken.

  Monteerbaar op een monitor
  Cubi N is ontworpen met een minigrootte en ondersteunt standaard VESA-mount. Monteer de Cubi N aan de achterzijde van een monitor en maak de PC volledig onzichtbaar.

  Gemakkelijk uit te breiden
  Gebaseerd op een modulair ontwerp, biedt de MSI Cubi N de mogelijkheid om een extra 2,5" HDD te installeren voor super hoge capaciteit dataopslag. Gebruikers kunnen de bodembedekking eenvoudig vervangen door een uitgebreide module, waardoor er meer ruimte is voor diegenen die meer opslagruimte wensen. Met een ingebouwde mSATA solid state drive en een extra 2,5" SSD of HDD, kunnen gebruikers genieten van een snelle gegevensverwerking en een grote opslagcapaciteit op hetzelfde moment.

  Ideaal voor talloze toepassingen
  De MSI Cubi N is een van de nieuwste en kleinste mini-desktops, geschikt om te dienen als HTPC thuis, allround media PC in het kantoor of als een commerciële project PC.
  lees meer

  Specificaties

  BluetoothWifi

  bekijk meer van MSI

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.