MSI CREATOR P100X 10SD-204EU desktop computer, Zwart
 • betaal later

  MSICREATOR P100X 10SD-204EU desktop computer

  2599.-
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  MSI CREATOR P100X 10SD-204EU desktop computer

  De MSI Creator P100X 10SD-204EU wordt gekenmerkt door strakke lijnen, zachte natuurlijke rondingen, een voorliefde voor verschillende materialen en ontwerpers die voortkomen uit de blijvende populariteit van de Mid-Century Modern stijl en die zelfs vandaag de dag nog geïdealiseerd worden.

  De kracht om je onbeperkte creatieve visie te ontketenen
  Ervaar een 30% boost in de informatica van generatie tot generatie. MSI Desktop is uitgerust met een Intel Core i7-10700K processor van de hoogste computerkracht om je een ongeëvenaarde creatieve ervaring te bieden met inspiraties en het ontwikkelen van jouw volgende geweldige idee.

  Creëer met RTX On. Niks houdt je nu nog tegen
  RTX Studio high-performance Creator P100X bevat 's werelds krachtigste NVIDIA GeForce RTX GPU, die met precisie is ingebouwd in de Creator P100X. Speciaal ontworpen en getest voor creatieve workflows. Nu kan je jouw beste werksnelheid creëren.

  Onderscheidend
  De GeForce RTX Super Series heeft meer kernen en hogere snelheden voor supersnelle prestaties in vergelijking met de vorige GPU's. Laat je creativiteit tot leven komen met supersnelle ray tracing; levert fysiek nauwkeurige schaduwen, reflecties en verlichting. Maak gebruik van Tensor-kernen voor supersnelle AI-verwerking. Geavanceerd geheugen, prestatieverhogingen en verwerkingstechnologieën maken deze GPU's het perfecte wapen voor ontwerpers. Krijg je superkrachten.

  Creëer via het 2.5G LAN
  Werken op een NAS? Maak verbinding en breng gegevens snel over een netwerk met de hoge bandbreedte en lage latency 2.5Gbps Ethernet LAN. Geïntegreerd met de exclusieve MSI LAN Manager, geeft het prioriteit aan latentie-gevoelige toepassing en stelt je in staat om controle te nemen over hun ervaring.

  Geoptimaliseerd voor Multi-tasking
  Niet alleen breid je jouw visie uit over meerdere beeldschermen, maar ook de Creator P100X is getest en geoptimaliseerd om deze creatiesoftware te draaien, inclusief Photoshop, After Effects, 3Ds Max en nog veel meer om een efficiënt en naadloos gebruik van de belangrijkste toepassingen te leveren.
  lees meer

  Specificaties

  Bluetooth