MS Mode jurk blauw, Blauw
 • Uitverkocht

  MS Modejurk blauw

  29.997.50je bespaart 22.49
  2 reviews
  Blauw
  Kies eerst je maat

  Artikelomschrijving

  Damesjurk van MS Mode, uitgevoerd in een soepele stretchkwaliteit. Het model is voorzien van een V-hals, korte mouwen en een knoopdetail met split aan het voorpand. Lengte: 90 cm (maat L).

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  3(2 reviews)

  Mooie fijne jurk. Maar voor mij meer een tuniek

  Gekocht als jurk maar voor mij is dit meer een tuniek. Ik ben 1.65 en draag normaal maat 54, ik heb een 3xl gekocht. Zit super fijn alleen is wat kort dus ik gebruik het als tuniek. Momenteel ben ik ook zwanger dus mijn buikje wordt mooi geaccentueerd

  1 persoon vond dit nuttig

  Kleur: Zwart

  Valt erg smal

  Ik heb maat 44 dus de 44/46 besteld. Deze zat behoorlijk strak en ik voelde zelfs de "knoop" op mijn buik.Aan de achterkant zat hij echt helemaal om mijn lichaam. Jurk op zich was wel leuk. Daarom een maat groter besteld in de veronderstelling dat deze dan losser zou zitten. Het zou dan immers gaan om een 48/50 (en ik heb maat 44). Maar helaas zelfs met deze maat zat hij nog heel strak. Dus beide retour!

  4 mensen vonden dit nuttig

  checktoegevoegd aan winkelmand

  kies categorie
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Baby
  • Wonen & Slapen
  • Tuin & Klussen
  • Huishouden
  • Elektronica
  • Speelgoed & Games
  • Sport & Vrije Tijd
  • Mooi & Gezond
  • Sale