Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

overzicht
Mr. Bean - It's Bean 20 years 3 (DVD)
 • Uitverkocht

  Mr. Bean - It's Bean 20 years 3 (DVD)

  10.996.99je bespaart 4.-

  Sorry! Dit product is uitverkocht

  Mr. Bean - It's Bean 20 years 3 (DVD)

  - Terug naar school, Mr. Bean: Mr. Bean laat de spanning hoog oplopen tijdens een natuurkunde proef. De tekenles vindt hij dan wee wansmakelijk. Iemand gaat er met zijn broke vandoor na de judoles. Op het parkeerterrein komt zijn auto in de verdrukking en dat laat een blijvende indruk na op wagen en chauffeur.

  - Begin maar, Mr. Bean: Mr. Bean is zijn broek alweer kwijtgespeeld, in de wasserette dit keer! S’ Namiddags speelt hij voor het eerst een partijtje crazy golf. Om dat tot een goed einde te brengen, heb je een goede atlas, een kompas en genoeg geld voor de bus nodig, aldus Mr. Bean.

  - Welterusten Mr. Bean: In de wachtkamer van het ziekenhuis loopt Mr. Bean tegen de muren op. In Windsor Castle beleeft hij dan weer dolle pret met een paleiswacht van Hare Majesteit. Later krijg hij last van slapeloosheid, maar dat inspireert hem tot één van zijn allerbeste dierenimitaties.

  - Haarcoupe à la Mr. Bean of London: Normaal gesproken haat Mr. Bean de kapper, maar dit was het einde! Hij vermaakt zichzelf ook uitstekend op het Dorpsfeest, waar Teddy een prijs wint. Op het treinstation ontdekt hij twee zaken: het is erg donker in een postzak en Moskou is verbazend ver weg.

  - De bibliotheek: In een vlaag van waanzin vertrouwt iemand Mr. Bean de zorg over een onschatbaar manuscript toe. (bonusaflevering)

  - De bushalte: Mr. Bean mist, geheel volgens de verwachtingen, de bus, maar dat maakt hem des te vastberadener om vooraan de wachtrij te staan voor de volgende. (bonusaflevering)  Terug naar school Mr. Bean
  Begin maar, Mr. Bean
  Weltrusten Mr. Bean
  Haarcoupe a la Mr. Bean of London
  De bibliotheek - extra
  De bushalte - extra
  lees meer

  Specificaties

  GenreAmusement
  SubgenreKomedie
  Speelduur100
  LeeftijdNiet schadelijk/Alle leeftijden
  Gesproken talenEngels
  OndertitelingDeens, Duits, Engels, Frans, IJslands, Italiaans, Nederlands, Noors, Pools, Portugees, Zweeds
  GeluidDolby Digital 2.0
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand