Moulinex MO25ECWH combimagnetron, Wit

  MoulinexMO25ECWH combimagnetron

  124.-
  vandaag besteld, maandag in huis

  Moulinex MO25ECWH combimagnetron

  Deze Moulinex MO25ECWH combimagnetron heeft een inhoud van 25 liter,  een draaiplateau met een diameter van 27 cm en een vermogen van 1000 Watt. De magnetron heeft een rvs binnenkant die makkelijk schoon is te maken.
  Met zijn verschillende programma's voor automatisch koken en ontdooien, en zijn roterende warmtefunctie, kun je koken zoals in een traditionele oven.
  Combinatiekoken gebruikt zowel microgolfenergie als convectiefunctie. Er is geen voorverwarming vereist omdat magnetronenergie onmiddellijk beschikbaar is. Veel voedingsmiddelen kunnen in combinatie modus worden gekookt: geroosterd vlees, cakes, om eiergerechten, kaas .... Je kunt ook combineren; koken met magnetron en grillen om snel en bruin koken, in één keer.

  Je hebt 10 kookprogramma's om al je recepten simpel te maken. Bovendien is de automatische modus intuïtiever dankzij het gebruik van pictogrammen. Kies uit: dranken rijst, pasta, aardappelen, op gewicht gebaseerde automatische herverwarming, vis, kip, rood vlees, kebab en automatische ontdooiing.
  Specificaties
  - 10 automatische programma’s
  - 11 vermogenniveau’s
  - Magnetron vermogen: 900 Watt
  - Grillvermogen: 1000 Watt
  - Ontdooifunctie
  - Hete lucht
  - Afmetingen (hxb): 28,1x48,3 cm
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.