Motorola MOTO G8 POWER smartphone (blauw), Blauw
 • uitverkocht

  MotorolaMOTO G8 POWER smartphone (blauw)

  199.-179.-je bespaart 20.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Motorola MOTO G8 POWER smartphone (blauw)

  Ervaar de kracht van onbeperkte creativiteit. Maak kennis met de moto g8 power. Met een accu van 5000 mAh kun je na één keer laden drie hele dagen vooruit, zodat je je volop kunt richten op wat je wilt doen, zonder accuzorgen. Neem foto's van dichtbij, van veraf of alles daar tussenin, met een quad-camerasysteem met Kunstmatige Intelligentie (AI). En dankzij het 6,4” Max Vision Full HD+-beeldscherm en de dubbele speakers die door Dolby® zijn afgesteld, heb je altijd en overal toegang tot een wereld aan entertainment. De nieuwe moto g8 power. Krachtig. Creatief.

  Elke foto, elke afstand.
  Neem foto's van dichtbij, van veraf of alles daar tussenin, met een quadcamerasysteem met Kunstmatige Intelligentie (AI). De telelens legt details op afstand vast, zonder in te leveren op beeldkwaliteit. Met een ultragroothoeklens past er 4x meer in het kader dan met een standaardlens, dus kun je meer van de achtergrond vastleggen. Door de 16 MP PDAF-camera met snelle scherpstelling mis je nooit een moment. En met de Macro Vision-camera kom je 5x dichter bij je onderwerp, voor ongelooflijke close-ups.

  Meer dan levensecht
  Geniet van ultrabreed uitzicht op het fantastische 6,4 inch Max Vision HD+-beeldscherm voor het grote beeldscherm waar je naar smacht. In tegenstelling tot normale beeldschermen heeft Max Vision extra brede 19:9-weergave, waardoor je helemaal opgaat in foto's, films, series, games, en nog veel meer.

  4x krachtiger geluid
  Gooi het volume omhoog zonder geluidskwaliteit te verliezen. Of je nu muziek luistert, die ene topfilm kijkt of een epische game aan het winnen bent, de twee stereoluidsprekers met Dolby zorgen voor krachtige, kraakheldere audio die 50% harder kan.

  Zorgeloos gebruik.
  Nooit meer angst voor morsen, spatten of een beetje zweet op je telefoon. Of je nu gaat hardlopen of in de regen de telefoon opneemt, het geavanceerde waterafstotende design beschermt je telefoon van binnen en van buiten.

  Jij beweegt. Jouw telefoon reageert.
  Met Moto Acties zijn je dagelijkse interacties door handgebaren eenvoudiger geregeld. Of je nu de camera opent met een polsbeweging of de zaklamp opent door twee keer omlaag te schudden of met gebaren navigeert: je kunt op een natuurlijke en intuïtieve manier je favoriete functies gebruiken.
  lees meer

  Specificaties

  SimlockvrijTouchscreenWifiBluetoothUSB-aansluitingGPS