Motorola Moto G8 smartphone, Blauw

  MotorolaMoto G8 smartphone

  269.-
  Blauw
  vandaag besteld, morgen in huis

  Motorola Moto G8 smartphone

  Deze smartphone van Motorola is speciaal voor de mensen die hun meest dierbare momenten in een spectaculaire kwaliteit vast willen leggen. Deze Motorola heeft een Quad Pixel-camerasysteem waardoor deze 4x gevoeliger is dan normale camera's bij weinig licht, voeg hier de Night Vision aan toe en je hebt ook 's nachts geweldige foto's. De camera is met zijn 48 MP professioneel te noemen, dag en nacht. Ook jouw selfies zullen er altijd piekfijn uitzien door de 25 MP-selfiecamera.

  De camera van deze Motorola is tevens uitgerust met functies die worden aangestuurd door Kunstmatige Intelligentie. Zo selecteert de camera bijvoorbeeld de beste modus of camera-instellingen voor de scene die je vast wilt leggen.

  Het Full HD-beeldscherm in combinatie met het krachtige geluid van Dolby Atmos speakers zorgt ervoor dat bijvoorbeeld films kijken een waar genot wordt.

  Deze smartphone van Motorola is tevens bijzonder snel met zijn Qualcomm Snapdragon 665 octa-core-processor en 4 GB DDR4 RAM. Deze Moto G8 Plus is waterafstotend en gaat tot 40 uur mee op slechts een oplaadbeurt!
  lees meer

  Specificaties

  SimlockvrijTouchscreenWifiBluetoothUSB-aansluitingGPS