Motorola Focus-88 CONNECT Wifi babycamera, Wit
 • Uitverkocht

  MotorolaFocus-88 CONNECT Wifi babycamera

  189.-112.-je bespaart 77.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Motorola Focus-88 CONNECT Wifi babycamera

  De Motorola Focus-88 is een draadloze wifi babycamera met zoomfunctie die je voorziet van alle denkbare informatie. Deze informatie wordt handig weergegeven op het scherm van je smartphone of tablet middels de Hubble app.

  De Focus-88 is een wifi babycamera zonder losse monitor die perfect, kristalhelder beeld en geluid geeft. De richting van de camera is op afstand te besturen. Tevens kun je met de Focus-88 ook op afstand in- of uitzoomen. Op deze manier houd je altijd perfect overzicht op elke situatie. Zelfs in het donker, want dankzij de infrarood-technologie heb je ook bij weinig licht een helder beeld.

  De Focus-88 wifi babycamera bedien je met de Hubble app. Dat kan dus vanuit de woonkamer, in hetzelfde huis als de kinderkamer, maar eigenlijk kan dat vanaf elk punt ter wereld. Stel dat je kindje een nachtje bij opa en oma logeert of je hebt oppas, maar je vindt het toch fijn om alle functies van de Focus-88 te gebruiken? Dan kan dat gewoon vanaf je tablet of telefoon. De app geeft je een melding bij geluid, beweging en temperatuurverandering, maar ook als je kindje lacht en huilt.

  Kenmerken
  - Voorzien van geluids-, bewegings- en temperatuurwaarschuwingen
  - Tweezijdige communicatie
  - Zoomfunctie
  - Veilige connectie
  lees meer

  Specificaties

  GarantieTouchscreen