Motorola smartphone one action zwart, N.v.t.

  Motorolasmartphone one action zwart

  259.-
  N.v.t.
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Motorola smartphone one action zwart

  Maak kennis met de Motorola One Action. Met de drievoudige camera met een speciale actioncam kun je meer avonturen vastleggen die je niet wilt missen. Neem onder alle lichtomstandigheden met een ultragroothoek geweldige video’s op: er past 4x meer in je kader. En bekijk vervolgens het resultaat op een schitterend 6,3 inch CinemaVision (21:9) Full HD+-beeldscherm dat wordt aangedreven door een intelligente octa-coreprocessor. Wij weten dat het leven vol actie zit. Dus ga de hele dag op pad zonder te herladen.

  Waar je ook naartoe gaat, blijf up-to-date en veilig met Android One. De Motorola One Action wordt geleverd met twee gegarandeerde Android OS-upgrades en drie jaar maandelijkse beveiligingsupdates. Krijg assistentie - gewoon door je stem te gebruiken met de Google Assistent. Motorola One Action. Vertel jouw verhaal.

  Gemaakt voor betere video
  Dit is de videocamera waar jij naar smacht. Er past 4x meer in het kader met de actioncam met ultragroothoek. Leg bij lage belichting heldere video’s vast met Quad Pixel-technologie. De verbeterde videostabilisatie zorgt ervoor dat de actie zelfs bij de meest schokkerige toestanden er vloeiend uitziet. Bovendien kun je nu filmen terwijl je de telefoon op de prettigste manier vasthoudt waardoor je altijd startklaar bent voor dat unieke moment.

  4x meer in het kader
  Nu kun je heel gemakkelijk alle actie om je heen vastleggen. Met de 117º ultragroothoeklens past er 4x meer van de omgeving in je kader dan met een standaard 78º lens. Perfect voor het filmen van sport en buitenomgevingen – voor elke situatie waarbij je onderweg een bredere blik nodig hebt.

  Verbazingwekkend bij lage belichting
  ‘s Nachts of bij ongunstige belichting kan een donkere omgeving een geweldige video verpesten. Daarom bevat de speciale action-cam van de Motorola One Vision Quad Pixel-technologie. Daarmee heeft de camerasensor 4x meer lichtgevoeligheid, waardoor je in alle omstandigheden heldere, scherpe video’s kunt opnemen.
  lees meer

  Specificaties

  SimlockvrijTouchscreenBluetooth