Mortal kombat X (Hits) (PlayStation 4)
 • uitverkocht

  Mortal kombat X (Hits) (PlayStation 4)

  19.9917.99je bespaart 2.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Mortal kombat X (Hits) (PlayStation 4)

  De koning van de vechtgames is terug met Mortal Kombat X. Finish him!

  Mortal Kombat X is NetherRealm Studios' volgende langverwachte videogame in de legendarische, veelgeprezen vechtgame franchise en brengt de iconische franchise naar een nieuwe generatie.

  Net als de vorige Mortal Kombat kan je het ook nu weer in 1 vs 1 opnemen met een breed arsenaal aan vechtstijlen, special attacks, en de bekende Fatalities. De energy meter, voor het eerst geintroduceerd in het vorige deel zal wederom de spelers in staat stellen om gruwelijke X-Ray moves uit te voeren.
  Mortal Kombat X combineert een cinematische weergave met geheel nieuwe gameplay voor de meest brute Kombat ervaring ooit.
  De game biedt een nieuwe ervaring die spelers in een voortdurende online strijd brengt, waar elk gevecht telt in de wereldwijde machtsstrijd.
  Spelers krijgen met Mortal Kombat X voor de eerste keer de mogelijkheid te kiezen uit verschillende variaties van ieder personage, wat impact heeft op zowel strategie als vechtstijl.
  Spelers beginnen aan een nieuw verhaal met daarin een aantal van de meest iconische personages, zoals Scorpion en Sub-Zero.
  Ten slotte introduceert de game nieuwe uitdagers die de krachten van goed en kwaad vertegenwoordigen, die het verhaal compleet maken.
  lees meer

  Specificaties