Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? 

romans
Morgenland - Stephan Abarbanell
 • Uitverkocht

  Stephan AbarbanellMorgenland

  12.50
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Morgenland - Stephan Abarbanell

  Epische zoektocht naar een thuis in een ontwricht Europa
  1946. De Joodse Lilya Wasserfall is actief in het verzet in Palestina en hoopt bij een grote sabotageactie ingezet te worden. Maar ze krijgt een volkomen andere opdracht: in het ontregelde Duitsland moet ze op zoek naar de verdwenen Joodse wetenschapper Raphael Lind. Voor de oorlog vluchtte zijn broer Elias Lind naar Israël, terwijl Raphael geen afstand kon nemen van zijn Duitse wortels. Elias kan het bericht dat Raphael omkwam in een concentratiekamp niet geloven en denkt bewijs te hebben dat hij nog leeft. Voor Lilya begint een avontuurlijke reis door Europa, die ook een zoektocht is naar zichzelf en naar een heimat.
  Morgenland is een meeslepende roman over liefde, verlies en het verlangen naar een thuis in een wereld die verkeert tussen de gruwel uit het recente verleden en de hoop op een betere toekomst.

  'Een opwindend boek! Boeiend en wereldwijs. Ik heb Morgenland verslonden.' - Jan-Philipp Sendker
  'Abarbanell toont de ambivalente houding van de Joden ten opzichte van Duitsland en hun zoektocht naar aansluiting in een gemeenschap waarin velen van hen zich allang aangepast hadden.' - Süddeutsche Zeitung

  Specificaties

  AuteursStephan Abarbanell
  Eerste auteurStephan Abarbanell
  GenreLiteraire roman
  ISBN9789056725563
  Uitvoering boekHardcover
  Aantal pagina's400
  Jaar van uitgifte2016
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand