More Than Hip hangmat Snoozzz, Rood/blauw
 • uitverkocht

  More Than Hiphangmat Snoozzz

  39.9549.95je bespaart 10.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  More Than Hip hangmat Snoozzz

  Deze (reis)hangmat is van het merk Morethanhip. De hangmat is geschikt voor meerdere personen en kan max. 180 kg dragen. De hangmat is gemaakt van parachutezijde, waardoor deze zeer licht van gewicht is (650 gram), weinig opbergruimte nodig heeft en daardoor perfect is om mee te nemen op reis. Daarnaast droogt de stof ook heel snel en is deze oersterk.

  Parachutestof is ook vochtdoorlatend, waardoor de hangmat natuurlijk ventileert en zorgt voor een heerlijk ligcomfort. De sterke S-haken aan de uiteinden zorgen ervoor dat de XXL-hangmat snel en betrouwbaar op te hangen is. Voor bevestiging tussen twee bomen is een set extra touwen nodig.

  MoreThanHip hangmatten worden op een eerlijke wijze gemaakt in Indonesië, in een kleinschalig atelier. De medewerkers worden naar lokale omstandigheden goed betaald en zijn door de werkgever verzekerd voor ziektekosten. Daarnaast zijn de hangmatten klimaatneutraal gemaakt via de Climate Neutral Group. De CO2-uitstoot van de productie en het transport van de hangmatten is hiermee gecompenseerd en wordt geïnvesteerd in kleinschalige projecten voor hernieuwbare energie in ontwikkelingslanden.

  Afmetingen
  - Lengte: 290 cm
  - Breedte: 260 cm
  - Hoogte: 0,1 cm
  lees meer

  Specificaties