overzicht
More Than Hip hangmat bevestigingsset, Zwart

    More Than Hiphangmat bevestigingsset

    9.95
    3 reviews
    vandaag besteld, morgen in huis

    More Than Hip hangmat bevestigingsset

    Deze bevestigingsset voor hangmatten van het merk More Than Hip bevat twee sterke S-haken met een stevig touw om je hangmat tussen bijvoorbeeld twee palen of bomen te bevestigen.
    Bevestig deze sterke S-haken aan de uiteinden van de More Than Hip hangmatten en hang de hangmat snel en betrouwbaar op zodat je veilig kunt ontspannen en relaxen.

    Afmetingen
    - Lengte: 2 x 5 meter
    - Dikte: 8 mm
    lees meer

    Specificaties

    Reviews

    algemene beoordeling
    3.7(3 reviews)
    Meest recent

    Ligt heerlijk

    Makkelijk op te hangen, en snel droog als het heeft geregend. Compact als je het opbergt. En ook voor twee personen genoeg plaats om op te liggen.

    1 persoon vond dit nuttig

    Handig stukje extra touw

    We hadden getwijfeld of dit wel nodig zou zijn. Maar deze twee stukken extra touw bleken uiteindelijk super handig voor ons omdat we de hangmat zonder standaard maar tussen twee palen hebben opgehangen.

    1 persoon vond dit nuttig

    Leuk artikel maar niet comfortabel

    Leuke hangmat maar niet comfortabel; volgens de beschrijving is een diagonale ligging DE manier om in deze hangmat te liggen. Echter, in deze positie snijden de randen in je nek / schouders of benen. Een meer rechte houding is ook af te raden omdat dan de hangmat zich compleet om je lichaam hult als een cocon. moet je diagonaal in de hangmat liggen maar

    3 mensen vonden dit nuttig

    toegevoegd aan winkelmand