Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

overzicht
Moordvrouw - Seizoen 1-4 (DVD)
 • Uitverkocht

  Moordvrouw - Seizoen 1-4 (DVD)

  17.9914.99je bespaart 3.-
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  bekijk alle Tv-series

  Moordvrouw - Seizoen 1-4 (DVD)

  Moordvrouw - Seizoen 1: In de politieserie Moordvrouw speelt Wendy van Dijk rechercheur Fenna Kremer die na een traumatische gebeurtenis is overgeplaatst naar een politiebureau in Friesland.
  Haar aanpak is anders, onorthodox en confronterend voor het hele team. Maar Fenna heeft het vertrouwen van commissaris Vreeswijk (Renée Soutendijk), die wil dat de rechercheurs een manier vinden om met elkaar samen te werken. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan met de stugge Evert (Thijs Römer) en de jonge Bram (Achmed Akkabi)- de één is nogal kritisch op haar manier van werken en de ander heeft de grootste moeite om Fenna te volgen. Maar hoe lastig sommige collega's haar werkwijze ook vinden; het werkt. In tien superspannende afleveringen volgen we het Friese rechercheteam in actie.

  Moordvrouw - Seizoen 2: In seizoen 2 van Moordvrouw gaan we opnieuw op pad met het uiterst gemotiveerde en professionele rechercheteam onder leiding van Carla Vreeswijk. Carla en haar rechercheteam betrekken een nieuw pand en verwelkomen Liselotte van Kempen, de nieuwe forensische rechercheur. Fenna krijgt onverwacht bezoek van haar vader, maar waarom duikt hij na al die jaren opeens op? Evert is in zijn nopjes met zijn nieuw vriendin: maar als zijn privéleven zijn werk gaat bepalen, komt hij rechtover Carla te staan. De jonge en talentvolle rechercheur Bram Amezian krijgt groot verlies te verwerken en psycholoog Menno de Waard krijgt last van zijn geweten. Carla Vreeswijk bekijkt het allemaal met gemengde gevoelens. Natuurlijk zijn resultaten belangrijk voor deze no-nonsense politiechef, maar de persoonlijke belangen wegen zwaarder dan ooit.

  Moordvrouw - Seizoen 3: In het derde seizoen van Moordvrouw krijgt het rechercheteam onder leiding van Carla Vreeswijk opnieuw te maken met verschillende raadselachtige en spannende zaken. Een parachutist wiens scherm niet is opengegaan. Ongeluk of opzet? Een andere zaak betreft een weggelopen jongetje dat in handen lijkt te zijn gevallen van een pedoseksueel. Fenna Kremer krijgt te maken met een zenuwslopende gijzeling waarbij ze gedwongen wordt een moeilijke beslissing te nemen…. Ondertussen heeft Fenna grote zorgen om haar vader, wat haar functioneren niet ten goede komt. Wanneer Interne Zaken een onderzoek opent naar Fenna lopen de spanningen hoog op. Kan Carla haar team bij elkaar houden?

  Moordvrouw - Seizoen 4: In het vierde seizoen van Moordvrouw keren alle bekende personages terug en wordt het team onder leiding van Carla Vreeswijk geconfronteerd met enkele raadselachtige zaken, zoals een conflict in de plaatselijke drugswereld, een geheim genootschap dat iedereen het zwijgen oplegt die hen probeert te ontmaskeren en de mysterieuze ontvoering van een tienerjongen. Dan ontdekt het team ook nog eens een mogelijke terroristische aanslag. Kunnen ze daders op tijd stoppen? Ondertussen heeft Fenna Kremer de recherche definitef vaarwel gezegd, maar het verleden blijft haar achtervolgen, met levensgevaarlijke consequenties...
  Valse start
  Rebecca
  Vuurduin
  Testfase
  Eén voor allen
  Teruggefloten
  Hartpijn
  Vermoorde onschuld
  Een oude bekende
  Alles op z'n tijd
  Koud Kunstje
  Een uniek exemplaar
  Bittere Pil
  Stille wateren, diepe gronden
  Moment van de waarheid
  Bloedband
  Over de doden niets dan goeds
  Trouw tot in de Eeuwigheid
  Kinderspel
  Het Beste van twee kwaden
  Laatste vlucht
  Zomaar vermoord?
  Donkere diepte
  De hond van de heide
  Praten staat gelijk aan zelfmoord
  Blue
  Hard tegen hard
  Kind van de rekening
  De bekentenis
  Een hoge prijs
  Ontheemd
  Ijdele Hoop
  Beschermengel
  Oog om Oog
  Eigen Richting
  Hoog Verraad 1
  Hoog Verrad 2
  Lokaas
  Moed der Wanhoop
  Solo
  lees meer

  Specificaties

  GenreTelevisie
  SubgenreMisdaad
  Speelduur1674
  LeeftijdLet op met kinderen tot 12 jaar
  KijkwijzerAngst, Geweld, Grof taalgebruik
  Gesproken talenEngels, Nederlands
  OndertitelingNederlands
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand