Uitverkocht

Medisana BBS stille bubbelbadmat is niet meer verkrijgbaar

Kom helemaal tot rust met de stille bubbelbadmat van Medisana. Ervaar het gevoel…
Meer informatie

Bekijk alles uit de categorie Massage apparaten.

TOON CATEGORIE

ILL/32/reviews

Reviews

(10)
  • Algemene beoordeling: 3.8

Heerlijke bubbels..

Heerlijke bubbels. Wel redelijk veel geluid dus dat is iets minder relax. Op een gegeven moment blijft er water in de mat zitten wat een vieze bruine aanslag geeft. De werking is er niet minder om maar het ziet er niet echt fris meer uit.

lekker bubbellen

wij zijn zeer tevreden met dit bubbelbad kunnen nu heerlijk relaxen.

Ik zit heerlijk ontspannen in bad met mijn stille bubbeltjes mat

Gekocht omdat we in onze vakantie een bubbelbad in de bungalow hadden en er daar heerlijk van konden genieten. Thuis ook in het bezit van een groot hoekbad maar dan zonder bubbels , dus dachten we,we kopen een mat . Keus snel gemaakt voor een goed merk Medisana en een betrouwbare leverancier Wehkamp. Snel in huis zoals altijd, dus vlug in bad en heerlijk ontspannen na een dag weer hard werken .................het voelde als VAKANTIE !

Wat een herrie!!! En wat een onhandige slang,

Ik weet niet waarom er wordt geschreven dat dit apparaat geluidloos is. Het is alsof er een stofzuiger in je badkamer staat. Met de galm van je badkamer wordt dit nog eens versterkt. Daarnaast zit midden in je mat de stofzuiger slang die je in de mat moet zetten. Je kan niet lekker liggen want dat ding zit in de weg. Ik heb dit ding direct teruggestuurd.

Echt een aanrader!

De bubbelmat is echt een aanrader! Het werkt heel ontspannend!

Ontspannend uurtje

Het is even knutselen om te kijken hoe alles in elkaar moet en waar de verschillende onderdelen zitten maar daarna kun je heerlijk relaxen in een warm masserend bad. Het geluidsniveau valt best mee en met een paar oortjes en een lekker muziekje erop merk je daar niks van. De uit elkaar spattende bubbels maken meer lawaai, dat klinkt in elk geval lekker ontspannend.

Wat een bubbels..

Onze ervaring is dat het apparaat behoorlijk wat lawaai maakt. Helemaal niet zo stil als andere reviews hebben gezegd. Lijkt wel een stofzuiger. Maar Ipod erbij, lekker muziekje op en je waant je in luxe.. De bubbels geven een heerlijk relaxed gevoel, en de warmteknop is natuurlijk ideeal.

Prima artikel

Heerlijk ontspannen met dit bubbelbadmat. Klein minpuntje is misschien dat het bevestigen van het matje aan de badkuip wat minder praktisch gaat.

heerlijk "thuisspa "gevoel met deze bubbelbadmat

Ik ben heel enthousiast over deze bubbelbadmat. Ik wist niet goed wat ik van deze mat kon verwachten. Ik was dan ook heel erg blij met de goede werking.Echt een spa gevoel thuis. Makkelijk in gebruik, maar soms moet je de afstandsbediening vaker indrukken voor hij goed reageert. De 3 beloofde geurpads, was er maar 1.maar ik voeg zelf etherische olie aan het badwater toe en dat werkt zelfs beter. Je kunt zelf instellen hoe hard je de bubbels wil hebben in bad. Low-medium-high of een combinatie van deze drie. Verder is de timer ook handig. Het apparaat is niet stil, maar de bubbels geven ook veel geluid dus je hebt er zeker geen last van. Waar je rekening mee moet houden is dat er veel stoom in de badkamer komt, zodat alles heel nat is naderhand. Goed ventileren is noodzakelijk. Al met al ben ik heel blij met mijn aankoop

Fijner dat ik dacht, relax!

Ooit eerder zo iets gehad, maar deze doet het echt goed. Kwalitaitef goed. Gecombineert met in het badwater zeezout is het ook zeer goed voor/ tegen psoriasis, Je huid en spieren krijgen een massage, lekker relaxt gevoel.