• gratis bezorging vanaf 20.-*
  • voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*
  • gratis retour, altijd 30 dagen bedenktijd
Jurken & rokken

Of je nu een volle baard hebt, een eeuwig stoppelbaardje bijhoudt of je gezicht elke dag glad als babybilletjes scheert, hier vind je voor elke type man het juiste scheerapparaat. Merken als Philips en Braun hebben scheerapparaten waarmee je kunt scheren, trimmen en stylen, je kunt er nat mee scheren, droog mee scheren en ze zijn oplaadbaar.

Scheerapparaten

Wil jij ook graag netjes en stijlvol voor de dag komen? Je baard goed verzorgen is hierbij zeker belangrijk. Daarom bieden wij scheerapparaten voor elk type man. Een elektrisch scheerapparaat zorgt voor een snelle en efficiënte scheerbeurt. Daarnaast zijn er bijvoorbeeld multistylers verkrijgbaar die aan jouw wens voldoen, scheercartridges om je scheerapparaat te reinigen en scheerkoppen om het optimale resultaat te behouden.

Gladde huid

Heb je vaak last van een droge of geïrriteerde huid? Dan kan elektrisch scheren de oplossing zijn. Dit zorgt voor meer comfort, doordat de kans op huidirritatie kleiner is. Zo ben je verzekerd van een gladde huid. Scheer jij liever tijdens het douchen of vind je het fijner om op een droge huid te scheren? Veel scheerapparaten bieden namelijk de mogelijkheid om zowel nat als droog te scheren.

Verschillende typen

Weet je niet precies wat voor jou het beste scheerapparaat is? Binnen elektrisch scheren zijn er twee verschillende methodes: een roterend scheersysteem of een foliescheersysteem (vibrerend). Het voordeel van een foliescheersysteem is dat je het makkelijk kunt schoonmaken. Roterende scheersystemen bevatten twee of drie ronde koppen, en kunnen op deze manier alle contouren van je gezicht goed volgen.

Baardgroei

Wist je dat de keuze van een goed scheerapparaat voor een groot deel afhangt van je baardgroei? Er bestaan verschillende soorten baardgroei: een lichte, een gemiddelde en een zware baardgroei. Een lichte baardgroei kun je herkennen aan dunne en zachte haren. Bij een gemiddelde baardgroei zijn de haren iets stugger en een zware baardgroei bestaat uit donkere, stugge haren. Merken als Braun, Philips en Remington bieden oplaadbare scheerapparaten voor de verschillende soorten baardgroei.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.