Voetverzorging

Voetenbad

Laat je voeten volledig ontspannen na een drukke, vermoeide dag. Met behulp van een voetenbad worden je voeten optimaal gemasseerd en dat kan gewoon bij je thuis. De voetenbaden van Medisana en Beurer ...

7 resultatensorteren op
aanbevolen

Voetenbad

Heb je een lange wandeling gemaakt en gun je je voeten een beetje ontspanning? Na een drukke dag kunnen je voeten pijnlijk en vermoeid aanvoelen. Met de voetenbaden van Beurer en Medisana worden je voeten gemasseerd en kan jij je even heerlijk ontspannen.

Haal de ontspanning bij je in huis

Met een voetenbad kun je thuis genieten van een uitgebreide voetmassage. Bij ons vind je verschillende voetenbaden met verschillende functies. Zo heeft de Beurer FB35 twee verschillende massagestanden en zijn er kalmerende punten van infraroodlicht verwerkt in het voetenbad. En wat dacht van je van een 3-in-1 massage in de Medisana FS885? Door het gebruik van een voetenbad worden je voeten extra verwend. Smeer je voeten na het gebruik van het voetenbad in met een verzorgingsproduct voor een goede hydratatie.

Een extra goede verzorging

Om je voetverzorging helemaal compleet te maken, kun je bij ons terecht voor verschillende soorten voetvijlen. Hiermee verwijder je eelt eenvoudig en heb je als resultaat heerlijke zachte voeten. Zo kun jij zonder zorgen je open schoenen weer aandoen.