Teint

Blush

Breng een natuurlijke, gezonde kleur aan op je wangen met blush. We hebben blush voor je van merken als Ariane Inden, Max Factor en meer! Shop de kleur die bij jouw huidtype past en jij hebt voortaan elke dag een gezonde blos op je wangen. Ontdek het aanbod!

sorteren

192 resultaten

Blush

Met een beetje kleur op de wangen zie je er frisser en gezonder uit. Alsof je een stevige wandeling in de buitenlucht hebt gemaakt. Heb je van jezelf niet altijd een gezonde blos? Dan komt blush in jouw make-uptasje uitstekend van pas. Ontdek het complete aanbod blush van merken als John van G, Clinique en Dior en bestel vandaag nog!

Blush aanbrengen

Blush breng je op nadat je concealer en foundation hebt gebruikt. Je brengt het aan op je jukbeenderen, op de appeltjes van je wangen (die je ziet als je lacht). Ruwweg heb je twee verschillende varianten: een poeder en een crème. De crèmeblush breng je eenvoudigweg aan met je vingers. Poederblush breng je aan met een kwast. Kies daarvoor een grote kwast, maar breng er niet teveel blush op aan. Blaas het overtollige poeder eraf. Je kunt beter een paar dunnere laagjes aanbrengen dan in één keer een te dikke laag. Om het af te maken kun je een iets lichtere tint op je wangen aanbrengen, zodat het goed blijft zitten.

Welke kleur moet je kiezen?

Blush is vaak verkrijgbaar in roze-, rood- of oranjetintent. Wil je weten welke kleur het beste bij jouw huidtint past? Knijp in je wangen en probeer de kleur die ze dan hebben, zo goed mogelijk te benaderen. Heb jij een huid met veel roodtintent? Dan is een blush met perziktonen de beste keuze. Ziet de kleur er na het bestellen toch anders uit dan je verwacht had? Dan mag je de blush - in de originele verpakking en ongebruikt - gratis terugsturen. Dan bestel je eenvoudig een kleurtje lichter of donkerder. In plaats van blush - die ervoor bedoeld is om je een natuurlijke kleur te geven - kun je ook bronzer gebruiken, daar krijg je een warmere kleur van.