Mooi & gezond

Teint

Ben je op zoek naar make-up? Bij wehkamp hebben we een breed assortiment. Zo bieden we van alles voor een gezond uitziende teint. foundations en concealers in verschillende kleurtonen zodat er altijd ...

1349 resultatensorteren op
aanbevolen

Teint

In de winter heb je een bleker uiterlijk dan in de zomer, wanneer je huid wordt blootgesteld aan de warme stralen van de zon. Maar tot het weer zo ver is, vraagt iedereen steevast of het wel goed met je gaat. Dat moet toch anders kunnen? Kies daarom voor een foundation, concealer of een bronzing powder en geeft je teint een boost. De enige vraag die je dan gesteld wordt, is waar je op vakantie bent geweest.

Stralende, egale huid

Met de juiste make-up geef jij je huid de perfecte teint mee. Kies daarom altijd voor foundations, concealers en bronzing powders die slechts een tintje donkerder zijn dan je normale huidskleur. Zo creëer je een heel natuurlijk effect. Maar er is nog een reden om foundation en dergelijke te gebruiken. Want ze verfraaien niet alleen je teint, ze camoufleren ook oneffenheidjes, rode vlekjes en meer. En daar gaat de huid extra van stralen. Kies voor je teint make-up van L’Oréal, Maybelline New York, Yves Saint Laurent, Max Factor of Estée Lauder. Voor ieder budget hebben wij de perfecte spulletjes.

Makkelijk af te nemen

De mooie make-up waarmee jij een stralende teint creëert, haal je ’s avonds net zo gemakkelijk weer van je huid af met goede gezichtsreiniging. Met een zachte tonic en reinigingsmelk verfris je de huid en verwijder je foundation, concealer, make-up en meer. Ook dat komt je natuurlijke teint ten goede. Gebruik daarna voor extra voeding een heerlijke nachtcrème.

Haal snel een feilloze huid in huis

De cosmetica-artikelen die je een extra mooie teint geven, bestel je gemakkelijk en snel via ons. Kies je favorieten vandaag nog en wij bezorgen ze de volgende werkdag al. Zo ga jij lekker snel aan de slag met je favoriete make-upjes voor een stralende huid.