Scheren

Scheerschuim

Scheren gaat een stuk sneller en een stuk makkelijker met scheerschuim. Daarnaast levert het vaak ook nog een gladder resultaat op. Genoeg redenen om scheerschuim te gebruiken dus! Wij hebben scheersc ...

22 resultatensorteren op
aanbevolen

Scheerschuim

Scheerschuim. Als man kun je eigenlijk niet zonder en moet je altijd een bus scheerschuim in huis hebben. Want je wilt natuurlijk wel netjes geschoren voor de dag komen! Scheerschuim is direct uit de bus te gebruiken. Hierdoor is scheerschuim sneller en handiger in gebruik en ben je dus snel klaar met scheren. Meer tijd om je haar in model te krijgen, of je outfit te checken. Win-win dus!

Scheerschuim voor de beginner

Voor de beginner wordt het scheren een stuk makkelijker. In tegenstelling tot met scheer hoef je bij scheerschuim de zeep niet te laten schuimen. Dat maakt het weer een beetje veiliger. Scheerschuim maakt de huid namelijk wat vochtiger waardoor je scheermes gemakkelijker langs je huid glijdt.

Soorten scheerschuim

Een goede scheerschuim creëert een volle en stabiele laag van scheerschuim op de huid én houdt de huid lang vochtig. Hierdoor is er minder weerstand tijdens het scheren, waardoor je een gladder resultaat krijgt. Wij hebben verschillende merken, zoals scheerschuim van Gillette en L’Oréal Paris.

Voor de gevoelige huid

Als je een gevoelige huid hebt, dan kan scheerschuim met parfum soms irritatie veroorzaken. Daarom is er speciale scheerschuim zonder alcohol van Vichy, speciaal voor de gevoelige huid. Deze bevatten vaak ook nog extra verzachtende bestanddelen, waardoor de kans op irritatie veel kleiner is dan met een standaard scheerschuim. Heb je vaak een geïrriteerde of hele gevoelige huid, dan kan een scheergel uitkomst bieden. Scheergel heeft namelijk een betere beschermlaag. Welk type scheerschuim jij ook nodig hebt, je vindt het allemaal bij ons!