Gehele collectie Sally Hansen

Sally Hansen, een zeer bekend cosmeticabedrijf uit de Verenigde Staten. Hieronder koop je vele nagellakken uit het aanbod van Sally Hansen. De nagellakken zijn ijzersterk en zorgen voor de perfecte fi ...

112 resultatensorteren op
aanbevolen

Sally Hansen

Sally Hansen, een danseres uit Hollywood die een succesvol cosmeticabedrijf leidde. Het klinkt als een sprookje, maar het is de werkelijkheid. Na haar danscarrière nam Sally met haar echtgenoot en broer het cosmeticabedrijf van haar ouders over. Het doel van het bedrijf was om een assortiment te creëren met betaalbare en innovatieve schoonheidsproducten voor vrouwen.

Blond, klein en modieus, Sally was beroemd om haar stijl en haar mening. Menig vrouw heeft haar schoonheidsadviezen uit haar column ‘Your Candid Mirror’ in de New York Times opgevolgd. Sally was haar tijd ver vooruit, ze geloofde in het stimuleren van verantwoordelijkheden van vrouwen op het gebied van schoonheid, het bedrijfsleven en het leven in het algemeen. Deze stimulatie wou ze door middel van haar column overbrengen op de vrouwen in Amerika.

In de jaren 50 koos Sally Hansen ervoor om een schoonheidsimperium in New York City op te richten. Enige tijd later werd Sally Hansen Inc. opgericht. Vanaf dit moment had Sally de vrijheid om het bedrijf te leiden zoals zij altijd al had willen doen. Een van de twee handelsmerken werd het ‘Hard As Nails’ merk. Later zou Sally Hansen ook de nummer één worden in de nagellakbranche van de Verenigde Staten. Vandaag de dag is Sally Hansen Inc. een van de grootste schoonheidsmerken ter wereld. Sally was een zelfstandige vrouw die de normen van destijds trotseerde om haar dromen na te jagen.

Bij wehkamp zijn heel veel nagellakken van Sally Hansen verkrijgbaar. De nagellak is supersterk en geeft lang een stralende kleur op je nagels. In slechts enkele stappen heb je de perfecte gelnagellak aangebracht. Een pluspunt is bovendien dat je geen UV of LED lamp nodig bent.