Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

home Mooi & gezond Ontharen Philips mooi en gezond

Philips mooi en gezond

105 artikelen
X56572_Philips_Beauty_Header

Om je natuurlijke schoonheid volledig tot zijn recht te laten komen is enige inspanning vaak benodigd. Philips heeft persoonlijke verzorging hoog in het vaandel staan en gelooft er sterk in jouw schoonheidsritueel te kunnen verbeteren met behulp van technologie en innovatie. Of het nu om mond-, haar-, gezichtsverzorging of ontharen gaat, Philips biedt je producten die blijvende en zichtbare resultaten geven zodat jij iedere dag straalt.

Philips

De veelzijdige beauty producten van Philips verbeteren je schoonheidsritueel en brengen je innerlijke schoonheid naar buiten. Op verschillende gebieden biedt Philips slimme Beauty-producten met behulp van technologie en innovatie. Zo heeft Philips effectieve verjongings- en reinigingsapparaten zodat je altijd kunt genieten van een mooie, jonge huis en niet meer naar de salon hoeft te gaan. De huidverzorgingsproducten van Philips zijn namelijk gemakkelijk thuis te gebruiken. Daarnaast biedt Philips ook op gebied van ontharen de meest innovatieve producten. Neem de Philips Lumea IPL waarmee je thuis op een veilige manier door middel van zachte lichtpulsen je gehele lichaam onthaard en kunt genieten van een zijdezachte huid. Tot slot heeft Philips ook voor je haar producten ontwikkeld waarmee je veilig je haar in de perfecte vorm kunt stylen. Met de juiste haarverzorgingsprodcuten van Philips kunt u snel en nauwkeurig elke gewenste stijl creeëren zonder uw haar te beschadigen. Philips laat je iedere dag stralen en geeft je het gevoel nog mooier te zijn. Discover your beauty. Every day.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.