Jurken & rokken

Tot wel 2 maanden een zijdezachte huid dankzij IPL-technologie bij het volgen van het behandelingsschema. Philips Lumea is een effectieve IPL oplossing, waarbij gebruik gemaakt wordt van lichtflitsen. Deze lichtflitstechnologie wordt al jarenlang gebruikt in schoonheidssalons en is nu ook toegankelijk voor thuisgebruik. Hier wordt de teruggroei van haar op het gezicht en het lichaam voorkomen.

Philips Lumea

Hoe werkt Lumea?

Voor de eerste vier behandelingen moet de huid eerst worden geschoren. Elke keer als Lumea een lichtflits afgeeft, wordt ook warmte afgegeven. Deze warmte werkt in op de haarwortel en zorgt ervoor dat de haarwortel in rustfase gaat. De eerste vier behandelingen moeten stipt om de twee weken herhaald worden. Nadien kunt u 4 tot 8 weken tussen iedere behandeling laten. Wanneer het haar is uitgevallen, behandelt u om de 4 tot 8 weken om teruggroei te voorkomen (afhankelijk van uw haargroei).

Is Lumea veilig?

Philips Lumea heeft 5 standen voor een zachte, maar efficiente behandeling van verschillende huid- en haartypen. Check voor gebruik welke stand het beste resultaat genereert voor uw huid- en haartype. Lumea is ontwikkeld in nauwe samenwerking met vooraanstaande dermatologen. Lumea is veilig, snel en kan op elk moment gebruikt worden. U hoeft geen afspraak meer te maken met de schoonheidssalons en u kunt de kostprijs van de behandeling onder controle houden. De aankoopprijs is tegelijkertijd de definitieve prijs. Lumea werkt zonder gel of andere hulpmiddelen. Daarbij hoeft u de lamp nooit te vervangen, zodat er geen extra kosten zijn.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.