Ontharen

Gillette Venus

Toe aan vervanging van je oude scheermesjes? Gillette Venus biedt een ruim aanbod aan vervangende scheermesjes. Kies de mesjes die het best bij jou passen, of dit nou de luxe scheersystemen zijn of de wegwerpmesjes. Ook hebben wij verschillende scheergels in ons aanbod. Zo kun jij altijd genieten van een stralende en zachte huid.

sorteren

31 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Gillette Venus

Denk je aan een gladde huid zonder stoppeltjes, dan denk je aan Gillette Venus. Met de luxe scheermesjes van Gillette Venus kun jij altijd genieten van de meest gladde en zachte benen. In het grote assortiment van wehkamp is er altijd een mesje van Gillette Venus die bij jou past.

Ruime keuze

Kies uit alle scheermesjes het systeem wat voor jou het fijnst is. Bekijk de simpele Gillette Venus Original, ga voor Gillette Venus & Olaz met extra verzorgende ingrediënten of kies voor Gillette Venus Sensitive mesjes, speciaal voor de gevoelige huid. Met de Gillette Venus Snap kan je zelfs onderweg altijd zorgen voor een gladde benen, waar je ook bent.

Scheerschuim & scheergel

Naast scheermesjes bevat het assortiment van Gillette Venus nog veel meer artikelen. Wil je makkelijker ontharen met een nog zachter resultaat? Dan zijn de verschillende soorten Gillette Venus Satin Care scheergel en schuim zeker aan te raden. Breng voor het scheren een gel of schuim van Gillette Venus aan en je ziet een nog gladder en zachter resultaat, zonder irritatie.

Compleet aanbod

Je favoriete mesje gevonden? Kies dan een grote navulverpakking scheermesjes voor een scherpe prijs en zorg dat je nog heel lang gebruik kan maken van de allerbeste mesjes. Ontdek vandaag nog ons complete aanbod van Gillette Venus en zorg dat jouw benen altijd klaar zijn om gezien te worden.