mondverzorging

Tandenborstels

Iedereen weet dat je met een tandenborstel je tanden poetst. Maar wist je dat je met een tandenborstel ook heel goed je tong kan poetsen? Op je tong zitten veel bacteriën, die je er dus et een tandenb ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Tandenborstels

Voor iedereen is het bekend dat je met een tandenborstel je tanden poetst. Je gebit verzorg je het beste door minimaal twee keer per dag je tanden te poetsen. Maar niet alleen kun je met een tandenborstel je tanden poetsen, ook je tong is belangrijk om mee te nemen. Hier zitten namelijk veel bacteriën op die eraf moeten. Wij hebben verschillende tandenborstels in ons aanbod van onder andere Prodent. Dus bestel snel een die jij wilt!

Voorraad

Eens in de drie maanden is het verstandig om je tandenborstel te vervangen. Dit komt omdat de haren hun stugheid verliezen en hier veel bacteriën achterblijven. Daarom is het handig om een voorraad in huis te hebben of regelmatig een nieuwe te kopen. Speciaal voor jou hebben wij twee paar tandenborstels in een verpakking, zodat je één op voorraad hebt. Wil je toch liever een enkele kopen, dan is dit geen enkel probleem.

Tandenborstels voor kids

Niet alleen voor jou, maar ook voor je kindje is het belangrijk om minimaal twee keer per dag de tanden te poetsen. En wat poetst nou fijner dan een mooie kindertandenborstel met een leuke print erop? Zo wordt tandenpoetsen alleen maar leuker! Heb je liever een elektrische tandenborstel voor kids of gewoon eentje voor jezelf? Kijk dan eens bij ons aanbod aan elektrische tandenborstels. En ook hierbij is het verstandig om regelmatig de opzetborstel te vervangen.