mondverzorging

Mondwater

Je tanden poetsen alleen is niet genoeg om je mond te reinigen. Gebruik daarom na het tanden poetsen een mondwater om je mond ook te reinigen op de plaatsen waar je tandenborstel niet komt. Zo vermind ...

2 resultatensorteren op
aanbevolen

Mondwater

Het is bekend dat je met een tandenborstel je gebit reinigt. Maar wist je ook dat een tandenborstel niet voldoende is om je hele mond te reinigen? Dit komt omdat een tandenborstel niet op elke plek in je mond kan komen. Dit kan een mondwater wel: het vermindert het aantal bacteriën en reinigt je hele mond. En het zorgt voor een frisse adem. Wij hebben mondwater van merken zoals Listerine en Zendium in ons aanbod.

Voordelen van mondwater

Wil jij ook graag voor de dag komen met een gezond en fris gebit? Mondwater heeft verschillende voordelen voor een totale mondhygiëne. Het dringt namelijk dieper door in tandplak dan bijvoorbeeld tandenstokers doen. Ook versterkt mondwater je tanden en houdt deze natuurlijk wit, voor elke dag een stralende lach. Maar dit is niet het enige, want ook houdt het je tandvlees gezond en verwijdert het schadelijke bacteriën uit je mond. Heb jij last van gevoelige tanden? Dan kan dagelijks spoelen met een neutrale mondwater een oplossing zijn. Naast gewoon tandenpoetsen is het dus handig om een mondwater te gebruiken voor dat extra beetje hygiëne.

Optimale mondverzorging

Voor een optimale mondverzorging is het handig om, naast mondwater, verschillende producten te gebruiken. Belangrijk bij het reinigen van je mond is natuurlijk een tandpasta. Ook hebben wij een ruim aanbod aan verschillende tandenborstels. Wist je dat een elektrische tandenborstel een betere reiniging heeft vergeleken met een normale tandenborstel? Welke reiniging je ook zoekt, bij ons vind je een ruim aanbod aan mondverzorging voor een optimaal effect!