Uitverkocht

Oral-B Pro 7000 Smart Series elektrische tandenborstel is niet meer verkrijgbaar

De eerste elektrische tandenborstel van dit soort ter wereld met bluetoothcommunicatie
Meer informatie

Bekijk alles uit de categorie Mondverzorging.

TOON CATEGORIE


Reviews

  • Algemene beoordeling: 4.8
Schrijf review

“Perfect!”

Voldoet, boven verwachting, aan mijn vooropgestelde inzicht in dit product. Ben heel erg tevreden, zou het iedereen aanbevelen, Is wel prijzig, maar zeker de moeite waard.

“Een zeer goed product”

De oral- pro 7000 die ik heb aangeschaft is een perfecte tanden borstel zeer makkelijk in gebruik verschillende borsteltjes bijgeleverd een klein nadeeltje is het opladen duurt lang vooral de eerste keer maar voor de rest een goed product

“kwaliteit voor een schoon gebit!!!!”

Zelf heb ik er gelijk 2 gekocht, voor mijn zoontje en voor mijzelf. Door de timer kan hij precies zien hoe lang hij aan het poetsen is. Deze tandenborstel is op advies van de tandarts, wel een behoorlijke prijs, maar het onderhoud van je gebit vind ik persoonlijk erg belangrijk. Zeer tevreden over dit produkt.

“De perfecte elektrische tandenborstel!”

De perfecte tandenborstel! Allerlei extra's zoals een app en een handig klokje maken de poetservaring alleen nog maar beter. Aanzienlijk verschil ten opzichte van een hand tandenborstel. De extra borstel opzetstukjes zijn ook erg welkom, zo kan je precies kijken wat bij jou past, of wat je wilt aanpakken!

“prima artikel”

Doet het prima! Super schoon resultaat! Poetst vele malen beter dan de "goedkopere" elektrische tandenborstels.ik zou iedereen raden om te kopen

“Top!”

Doet het prima! Super schoon resultaat! Poetst vele malen beter dan de "goedkopere" elektrische tandenborstels.

“Niks bijzonders”

Ik ben afgegaan op alle goede beoordelingen, maar ik vind het een hoop geld voor een tandenborstel met veel accessoires die ik niet gebruik. Om te beginnen zit het in een verpakking, de space-shuttle zou er jaloers op zijn. Ik heb het product teruggestuurd, maar ik kreeg alles niet meer in de oorspronkelijke verpakking door de hoeveelheid doosjes en kartonnetjes. Tja, de tandenborstel zal goed poetsen, maar na uitpakken en bij het zien van alle accessoires, haakte ik af. Op de tandenborstel en de oplader na, zou ik alles de vuilnisbak in gooien, want ik gebruik al die dingen niet. Ik dacht even snel, afgaande op alle beoordelingssterren, een tandenborstel te kopen, dat is in dit geval niet verstandig geweest. Ik vind het een mooie tandenborstel met véél accessoires waardoor het uiteindelijk voor mij een overgewaardeerd product is waar een pittig prijskaartje aan hangt.

“oral-b smartseries 7000”

deze tandenborstel is wel de beste die ik al gekregen heb.wat een evolutie. gewoon super want tandverzorging is zo belangrijk.grt. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]

Oorspronkelijk gepost op zininmeer.be

“Erg Tevrede er mee Mooi Apparaat”

Ik heb Oral-B Pro 7000 een paar weken en moet zeggen dat ik erg te vrede bent . wereld van verschil. Had hier voor een Oral B care 1000. Die ook goed deed Maar minder krachtig dan de Oral-B Pro 7000 poetst veel beter. Enige Nadeel van de Oral-B Pro 7000 is de batterij NIMH en laad 24uur. Wat aan de lange kant is. hoop dan ook dat Oral B gaat overstappen naar lithium ion en de laad proces gaat versnellen.

“Erg goede tandenborstel”

Ben heel bij met deze tandenborstel poets echt supergoed geen minuut spijt gekregen van deze aankoop.