Uitverkocht

Oral-B Pro 7000 Smart Series elektrische tandenborstel is niet meer verkrijgbaar

De eerste elektrische tandenborstel van dit soort ter wereld met bluetoothcommunicatie
Meer informatie

Bekijk alles uit de categorie Mondverzorging.

TOON CATEGORIE

Andere klanten kochten of bekeken ook

Artikelomschrijving

Oral-B Pro 7000 Smart Series elektrische tandenborstel

Meer Oral-B

De eerste elektrische tandenborstel van dit soort ter wereld met bluetoothcommunicatie tussen borstel en smartphone.
De Oral-B PRO 7000 Smartseries elektrische tandenborstel is geïnspireerd op professionele reinigingsinstrumenten en levert een superieur resultaat in vergelijking met gewone tandenborstels. De CrossAction-borstelharen staan in een dynamische hoek van 16 graden waardoor moeiteloos meer tandplak wordt aangepakt en verwijderd dan met een gewone handtandenborstel.

De Oral-B PRO 7000 SmartSeries elektrische tandenborstel met 3D-technologie heeft 7 functies:
1. Dagelijkse reiniging: Stand voor dagelijks gebruik met 2 minuten poetstijd.
2. Tandvleesverzorging-stand: Voor effectieve stimulering en massage van tandvlees.
3. Sensitive: Heeft een lagere snelheid dan 'dagelijkse reiniging' om op zachte wijze gevoelige tanden te reinigen.
4. Whitening: Varieert in snelheid voor een polijstend effect op het tandoppervlak waardoor oppervlakkige verkleuringen effectief worden verminderd.
5. Met SmartGuide voor persoonlijke coaching bij de mondverzorging: Toont de tijd, de poetsgebieden en de standen.
6. Grondige reiniging: Voor buitengewone mondverzorging, met een totale poetstijd van 3 minuten verdeeld in 45 seconden per kwadrant; verbeterd resultaat ten opzichte van de standaard 2 minuten met 30 seconden per kwadrant.
7. Tongreiniging: Speciale tongreiniging-stand

Precisiepositie van de borstels bestrijdt tandplak
De vorm van de borstelkop van de Oral-B CrossAction tandenborstel heeft speciaal ontworpen borstelharen voor optimale dekking van de tanden. De borstelharen komen diep tussen de tanden en verwijderen meer tandplak dan een normale manuele tandenborstel, voor een perfect schone mond.

Vervangen opzetborstel
Als de kleur van de indicatorborstelharen tot halverwege is vervaagd, weet je dat de opzetborstel moet worden vervangen om goed te kunnen blijven poetsen. Tandartsen raden aan elke drie maanden de borstel te vervangen.

Oral-B opzetborstels
Alle volgende Oral-B opzetborstels kunnen gebruikt worden in combinatie met de Oral-B PRO 7000 SmartSeries elektrische tandenborstel: FlossAction, 3D White, Precision Clean, Sensitive Clean, TriZone, Power Tip en Ortho.

Voordelen en kenmerken
- Het 3D-reinigingssysteem trilt, roteert en pulseert om meer tandplak te verwijderen dan een manuele tandenborstel.
- Oplaadbare elektrische tandenborstel met 7 functies: Dagelijkse reiniging plus drievoudige poetsdruksensor, Tandvleesverzorging-stand, Sensitive-stand, Whitening-stand, Grondige reiniging-stand, Tongreinger-stand en draadloze SmartGuide.
- De drievoudige poetsdruksensor licht op als je teveel druk uitoefent, de timer geeft de door tandartsen aanbevolen poetstijd van 2 minuten aan.
- Oral-B PRO 7000 Black elektrische tandenborstel is voorzien van intelligente Bluetooth 4.0-technologie die je poetsresultaten bijhoudt, je manier van poetsen aanpast en amusement biedt. Hiervoor is een met Bluetooth 4.0 compatibel apparaat nodig.
- Met SmartGuide voor persoonlijke coaching bij de mondverzorging. De SmartGuide is een draadloos apparaat dat de poetstijd toont en aangeeft wanneer er van het ene naar het andere kwadrant gegaan moet worden tijdens het poetsen.

Specificaties

Poets standen 6
Poetsdruk sensor Ja
Soort poetsdruk sensor Lichtsein
Aantal opzetborstels 1
Timer Ja
30 seconden interval timer Ja
Accuduur (in min) 40
Kleur Zwart, Zilver
Merk Oral-B
Fabriekstype Pro 7000
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
EAN 4210201096962
Artikelnummer 38-05-16
ILL/32/material_main

Inhoud verpakking

Elektrische tandenborstel
Oplaadstation met opbergruimte voor opzetborstels
Premium reisaccessoire
Draadloze SmartGuide

Timer: JaGarantie: 2 jaar fabrieksgarantie

Download documentatie

  • Handleiding

    Oral-B Pro 7000 Smart Series elektrische tandenborstel (PDF-handleiding 3,61 MB)

Om een PDF-bestand te kunnen lezen heb je Adobe Reader nodig.


Reviews

  • Algemene beoordeling: 4.8
Schrijf review

“Perfect!”

Voldoet, boven verwachting, aan mijn vooropgestelde inzicht in dit product. Ben heel erg tevreden, zou het iedereen aanbevelen, Is wel prijzig, maar zeker de moeite waard.

“Een zeer goed product”

De oral- pro 7000 die ik heb aangeschaft is een perfecte tanden borstel zeer makkelijk in gebruik verschillende borsteltjes bijgeleverd een klein nadeeltje is het opladen duurt lang vooral de eerste keer maar voor de rest een goed product

“kwaliteit voor een schoon gebit!!!!”

Zelf heb ik er gelijk 2 gekocht, voor mijn zoontje en voor mijzelf. Door de timer kan hij precies zien hoe lang hij aan het poetsen is. Deze tandenborstel is op advies van de tandarts, wel een behoorlijke prijs, maar het onderhoud van je gebit vind ik persoonlijk erg belangrijk. Zeer tevreden over dit produkt.

“De perfecte elektrische tandenborstel!”

De perfecte tandenborstel! Allerlei extra's zoals een app en een handig klokje maken de poetservaring alleen nog maar beter. Aanzienlijk verschil ten opzichte van een hand tandenborstel. De extra borstel opzetstukjes zijn ook erg welkom, zo kan je precies kijken wat bij jou past, of wat je wilt aanpakken!

“prima artikel”

Doet het prima! Super schoon resultaat! Poetst vele malen beter dan de "goedkopere" elektrische tandenborstels.ik zou iedereen raden om te kopen

“Top!”

Doet het prima! Super schoon resultaat! Poetst vele malen beter dan de "goedkopere" elektrische tandenborstels.

“Niks bijzonders”

Ik ben afgegaan op alle goede beoordelingen, maar ik vind het een hoop geld voor een tandenborstel met veel accessoires die ik niet gebruik. Om te beginnen zit het in een verpakking, de space-shuttle zou er jaloers op zijn. Ik heb het product teruggestuurd, maar ik kreeg alles niet meer in de oorspronkelijke verpakking door de hoeveelheid doosjes en kartonnetjes. Tja, de tandenborstel zal goed poetsen, maar na uitpakken en bij het zien van alle accessoires, haakte ik af. Op de tandenborstel en de oplader na, zou ik alles de vuilnisbak in gooien, want ik gebruik al die dingen niet. Ik dacht even snel, afgaande op alle beoordelingssterren, een tandenborstel te kopen, dat is in dit geval niet verstandig geweest. Ik vind het een mooie tandenborstel met véél accessoires waardoor het uiteindelijk voor mij een overgewaardeerd product is waar een pittig prijskaartje aan hangt.

“Erg goede tandenborstel”

Ben heel bij met deze tandenborstel poets echt supergoed geen minuut spijt gekregen van deze aankoop.

“deze tandenborstel is echt fantastisch”

De tandenborstel Oral-B 7000 is echt een fantastisch aparaat. Hij ziet er bovendien zeer gelikt uit met zijn zwarte look. Is helemaal kompleet met verschillende borstels en een zeer luxe etui voor op vakantie bijvoorbeeld. Er zot ook nog een losse timer bij voor de duur van het borstelen. En het belangrijkste: hij maakt je gebit super schoon en als je dat wilt: zelfs je tong kan je reinigen.