Mooi & gezond

Mondverzorging

Ook je mond maakt onderdeel uit van je gezondheid. Gelukkig vind je in ons aanbod mondverzorging alles om je mond goed te verzorgen. Van tandenborstels tot tandpasta tot monddouches: wij hebben het vo ...

84 resultatensorteren op
aanbevolen

Mondverzorging

Goede lichamelijke verzorging begint bij je mond. En dat gaat verder dan alleen tanden poetsen. Ook flossen en spoelen met mondwater hoort bij je dagelijkse mondverzorging. Wij hebben alle producten die je maar kunt wensen op dit gebied. Tientallen verschillende artikelen staan tot je beschikking, van elektrische tandenborstels en losse opzetborstels tot monddouches en tandpasta. Zelfs tandenborstels voor baby’s en kinderen en mondwater hebben we in ons assortiment opgenomen. Alles om je hele gezin te voorzien van een optimale mondverzorging. Zoals je weet, kun je daarbij vertrouwen op onze ideale prijs/kwaliteitverhouding en uitstekende service. Daar staat wehkamp.nl immers om bekend!

Kies voor optimale mondverzorging

Wist je dat uit onderzoek steeds weer is gebleken dat elektrische tandenborstels tandplak beter kunnen verwijderen en gaatjes beter kunnen voorkomen dan je zelf kunt als je met de hand poetst? Bij ons kun je kiezen uit tientallen verschillende soorten. Uiteraard hebben we topmerken als Oral-B en Philips voor je. De gebruikte techniek verschilt per apparaat. Een oscillerende-roterende borstel biedt je mondverzorging door zowel rond te draaien als heen-en-weer te bewegen. Kies je voor een exemplaar met TriZone, dan kun je erop vertrouwen dat deze alle drie zijden van de tand schoonmaakt: het oppervlak van de tand, de ruimte die tussen je tanden zit en tot slot de achterkant van de kiezen. Je begrijpt wel waarom ze dit 3D-poetsen noemen. Het aantal poetsstanden per apparaat wisselt eveneens. Wil je zeker weten dat je genoeg tijd neemt voor je mondverzorging, kies dan voor een model dat een ingebouwde timer heeft. Ga voor goed materiaal!