Alle make-up

Garnier

Garnier staat voor schoonheid voor iedereen. Van haarverzorging tot zonbescherming. Met de verzorgende eigenschappen van natuurlijke ingrediënten bereik jij een duurzame schoonheid. Voor mannen en vro ...

190 resultatensorteren op
aanbevolen

Garnier

Wist je dat Garnier de expert is op het gebied van huid en haar sinds 1904? Met de combinatie van heerlijke actieve natuurlijke ingrediënten voorziet Garnier iedereen van een natuurlijke schoonheid.

Van zon tot haar

Of het nu gaat om zonbescherming, haarkleuring of lichaamsverzorging: Garnier heeft het aanbod aan schoonheidsproducten. Het merk gelooft in authentieke schoonheid, door gebruik te maken van eenvoudige verzorgingsproducten onttrokken uit natuurlijke ingrediënten.

Duurzaam

Garnier zet zich ook in voor duurzame schoonheid, door het gebruik van duurzame bronnen en door de invloed van de verpakkingen op het milieu te verminderen. Innovatieve producten vervullen elke behoefte van mannen en vrouwen over de hele wereld. Op deze manier maken ze schoonheid toegankelijk voor iedereen. Ontdek alle producten van Garnier vandaag nog op wehkamp. Garnier, zorg voor jezelf.