Paco Rabanne

Spaans-geboren modeontwerper Francisco 'Paco' Rabaneda Cuervo, beter bekend als Paco Rabanne, groeide op in Parijs. In 1966 richtte hij modehuis Paco Rabanne op. Daarvoor ontwierp hij sieraden voor andere huizen. In 1969 lanceerde hij zijn eerste parfum: de legendarische vrouwengeur Calandre. Daarna volgde een reeks aan innovatieve geuren in opvallende flessen.

sorteren

40 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Paco Rabanne

De Spaanse modeontwerper Francisco 'Paco' Rabaneda Cuervo, beter bekend als Paco Rabanne, richtte in 1966 modehuis Paco Rabanne op. Daarvoor ontwierp hij sieraden voor andere huizen. Zijn opleiding tot architect en zijn onconventionele materiaalgebruik in modeontwerpen kwamen in 1969 samen, toen hij zijn eerste Paco Rabanne parfum lanceerde: de vrouwengeur Calandre. Daarna volgde een reeks aan innovatieve geuren in opvallende flessen.

Bij wehkamp.nl bieden we je Paco Rabanne parfum voor een goede prijs/kwaliteitverhouding. Neem bijvoorbeeld de mannengeur Paco Rabanne Invictus eau de toilette. Grapefruitschil, marineakkoord en laurierblad, maar ook guaiac-hout, patchouli en een ambergrisakkoord zorgen voor de energie die je mag verwachten van een Paco Rabanne parfum. Lady Million is waarschijnlijk de bekendste vrouwengeur van Paco Rabanne. De accenten van sinaasappel en framboos worden gecombineerd met neroli, oranjebloesem, jasmijn, gardenia, patchoeli, honing en amber. Heerlijk!