Lancaster

Lancaster zonverzorging

LANCASTER is dé expert in zonverzorging en biedt u optimale bescherming tegen de zon, in combinatie met heerlijke texturen en een prachtige langdurige bruining. Lancaster heeft meerdere mogelijkheden ...

27 resultatensorteren op
aanbevolen

Lancaster zonbescherming

Je vindt het heerlijk om de zonnestralen op je huid te laten vallen. Lekker een dag naar het strand en vitamine D absorberen. Je wil je huid natuurlijk wel goed beschermen tegen verbranding en daarom gebruik je Lancaster zonbescherming. Zodra je thuis bent, smeer je je huid nog in met Lancaster aftersun voor de beste verzorging na een dag zon.

Bescherming en verzorging in één

Lancaster is expert op het gebied van bescherming tijdens het zonnen. Met Lancaster zonbescherming bescherm je je huid niet alleen tegen de schadelijke gevolgen van verbranding, maar je verzorgt je huid direct op verantwoorde wijze. Met de zonbescherming van Lancaster geniet jij met een gerust gevoel van de zon.

Voor verschillende huidtypes

Een lichte huid is sneller verbrand dan een getinte huid. De lichte huid heeft zonder twijfel dan ook een hoge beschermingsfactor nodig. Ook wanneer je op vakantie gaat in landen met een hoge zonkracht is het belangrijk de juiste beschermingsfactor te smeren. Lancaster zonbescherming is verkrijgbaar met verschillende beschermingsfactoren. Hierdoor is het voor ieder huidtype geschikt. Lancaster zonbescherming koop je met SPF 15, 30, 50 en 50+ in de vorm van een melk, crème en spray.

Lancaster zonbescherming kopen bij wehkamp

Wil jij klaar zijn voor die welverdiende zonvakantie, dan koop je Lancaster zonbescherming bij wehkamp. Selecteer de beschermingsfactor in het zoekfilter op de site en met een druk op de knop krijg je een compleet overzicht. Hierdoor verkort je je zoektocht aanzienlijk. Zorg jij ervoor dat wij vandaag voor 23:59 uur je bestelling hebben ontvangen, dan zorgen wij er voor dat je deze de volgende dag al in huis hebt.