Lacoste

Lacoste – L.12.12

De L.12.12 collectie is gebaseerd op de legendarische LACOSTE polo: de L staat voor LACOSTE, 1 voor de het unieke materiaal, 2 voor het short sleeve model en 12 voor het aantal prototypes ontwikkeld t ...

14 resultatensorteren op
aanbevolen

Lacoste L.12.12

Graag neem je jezelf niet al te serieus. Natuurlijk, op je werk doe je je uiterste best en ook thuis ben je er voor je kinderen. Anderzijds geniet je ook van het bestaan en ga je graag dansend door het leven. De geuren en parfum van het Franse Lacoste sluiten perfect aan op je sportieve en avontuurlijke levensstijl. De geurenlijn Lacoste L.12.12 is vernoemd naar een iconisch model uit de kledingcollectie van Lacoste. Ga voor een natuurlijke en charmante levensstijl en ontdek de geuren van Lacoste L.12.12.

Lacoste L.12.12 bij wehkamp

Op onze site kies je uit een veelzijdig assortiment Lacoste L.12.12-geuren voor mannen en vrouwen. De parfum is te herkennen aan de kleine groene krokodil op de flesjes. Je koopt ze in witte, gele, blauwe en rode flesjes. Voor elke stemming is er een parfum verkrijgbaar op onze site. Kenmerkend voor alle geuren is de sportieve en optimistische noot.

Exclusieve geschenksets

Lacoste zet niet alleen in op verleidelijke en opwindende sportieve parfum, maar besteedt eveneens aandacht aan een elegante verpakking en iconische uitstraling. Dit maakt Lacoste L.12.12 ook ideaal om weg te geven als cadeau.

Nog meer Lacoste-geuren

Naast Lacoste L.12.12-parfum tref je bij wehkamp nog meer geuren aan van dit Franse merk. Neem daarom ook een kijkje bij ons complete aanbod Lacoste-geuren en kies een geur die perfect aansluit op je wensen.

Bestel Lacoste L.12.12 geuren bij wehkamp en gebruik hierbij onze handige zoekfilter. Plaats je order vóór 23:59 uur en ontvang je aankoop morgen al in huis. Reken je bestelling af in een beveiligde online betaalomgeving en profiteer van onze gratis verzending vanaf 20.-.