Intimiteit

Fifty Shades of Grey & Darker

Ontdek de erotische collectie van Fifty Shades of Grey & Fifty Shades Darker. Van handboeien en vibrators tot zweepjes en tepelklemmen, wij bieden jou een ruim assortiment aan speeltjes en accessoires om de spannende scènes uit de film thuis te beleven.

sorteren

72 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Fifty Shades of Grey

Vijftig Tinten Grijs is het eerste deel van de spannende en erotische trilogie, gevolgd door Vijftig Tinten Donkerder en Vijftig Tinten Vrij. In het Engels is het respectievelijk Fifty Shades of Grey, Fifty Shades Darker en Fifty Shades Free. Wil jij zelf de sadomasochistische rollenspelletjes thuis beleven? En deze spannende wereld van handboeien, spankers en zweepjes betreden? Ontdek dan nu de ruime keuze speeltjes en accessoires van het Fifty Shades of Grey assortiment! Durf jij het aan?!

Wereldberoemde trilogie

Deze wereldberoemde trilogie heeft de wereld van speeltjes en accessoires geïntroduceerd aan miljoenen mensen over de hele wereld, op een unieke, speelse en erotische manier. Wil jij ook de zinderende en spannende scènes uit de film thuis beleven? Dat kan met de Fifty Shades of Grey & Darker erotische collectie. Deze legendarische items zijn verkrijgbaar in een officiële reeks van Fifty Shades of Grey en zijn ontwikkeld in samenwerking met auteur E.L. James. Wij bieden jou een ruim assortiment aan speeltjes en accessoires van de officiële Fifty Shades-reeks.

Speeltjes en accessoires

Het Fifty Shades of Grey assortiment biedt speeltjes en accessoires van genot voor zowel hem als haar. Het assortiment bestaat onder andere uit verschillende vibrators, loveballs, penisringen, anaal stimulators, blinddoeken, zweepjes en tepelklemmen. Maar ook hebben we complete couples kits, waardoor je met één klik op de knop je kamer omtovert tot de rode kamer of de genotskamer. Voor ieder wat wils!