BOSS

BOSS The Scent

Eerst was er Boss The Scent, de eau-de-toilette voor mannen, een boeiende kijk op het begrip verleiding vanuit mannelijk perspectief. Nu heeft het modehuis de Boss vrouw gestalte gegeven in het kracht ...

30 resultatensorteren op
aanbevolen

HUGO BOSS The Scent

Het liefst ben je onweerstaanbaar. Hier pas je niet alleen je kleding op aan, maar je verschijnt ook graag met de juiste geur op je werk of een feestje. Met HUGO BOSS The Scent kies je voor een fantastische geur die alle zintuigen weet te prikkelen. Met een ruim aanbod geuren en parfum bij wehkamp, waaronder HUGO BOSS The Scent, vind je voor elke gelegenheid de juiste parfum.

HUGO BOSS The Scent bij wehkamp

Bij wehkamp geniet je van een veelzijdig assortiment HUGO BOSS The Scent geuren. De geurenlijn is er speciaal voor geliefden, maar komt uiteraard ook bij andere situaties goed van pas. Met HUGO BOSS The Scent ben je aantrekkelijk voor iedereen, zowel op je werk als in je vrije tijd. In onze sale profiteer je regelmatig van aantrekkelijke kortingen.

HUGO BOSS The Scent voor iedere vrouw

Naast eau de toilette en parfum heeft HUGO BOSS The Scent ook douchegel, deodorant, deosticks en prachtige geschenksets. Met een complete lijn aan producten kies je voor optimale verzorging van jezelf. Uiteraard is HUGO BOSS The Scent ook leuk om weg te geven aan iemand die jou dierbaar is.

Nog meer parfum

Naast HUGO BOSS The Scent tref je op onze site nog meer geuren van dit merk aan. Bekijk daarom alle HUGO BOSS geuren en kom met de juiste geur voor de dag.

Koop HUGO BOSS The Scent geuren bij wehkamp en doe dit met behulp van de slimme zoekfilter. Bestel vóór 23:59 uur en ontvang je aankoop morgen al in huis. Wij verzenden gratis vanaf 20.-.