BOSS

BOSS Bottled

Als tijdloze klassieker inspireert Boss Bottled al bijna 20 jaar mannen om hun eigen persoonlijke succesidealen te behalen. Een geur voor mannen die consistent handelen met warmte en integriteit, de e ...

29 resultatensorteren op
aanbevolen

HUGO BOSS Bottled

Jij haalt alles uit het leven. Je sport, voedt de kinderen op, werkt en vindt de tijd om met je geliefde leuke dingen te doen. Zelfs je vrienden vergeet je niet. Je hebt het er maar druk mee. Maar dankzij HUGO BOSS Bottled kan je alles aan.

Vertrouwde geur, diverse uitvoeringen

De klassieke HUGO BOSS Bottled is gevangen in de zilveren verpakking of in de heldere flacon met matzilveren dop. De geur heeft een lichtgouden kleur. Daarnaast heeft HUGO BOSS Bottled nog andere varianten. Zo is er de lichtblauwe Tonic eau de toilette, Intense eau de parfum en Night eau de toilette. Deze geuren hebben als basis de vertrouwde HUGO BOSS Bottled-noten, maar dan verrijkt of aangevuld. De Tonic is van alle HUGO BOSS-geuren het lichtst. Naast eau de parfum en eau de toilette heeft HUGO BOSS Bottled ook aftershave, deodorant, after shave balm en douchegel met dezelfde geurnoten. Uiteraard is er per lijn een heerlijke variant te vinden.

Werk in laagjes

Net als HUGO BOSS The Scent bestaat de collectie HUGO BOSS Bottled dus uit meerdere items met dezelfde geur. Het fijne daaraan is dat je de HUGO BOSS Bottled geur rijker maakt door de verschillende laagjes. Zo blijft het nog langer te ruiken. Gebruik daarom de HUGO BOSS Bottled aftershave, deo en douchegel samen voor het beste resultaat.

Bestel gemakkelijk en snel

The Man of Today weet wat hij wil. Daarvoor is urenlang shoppen niet nodig. Ga recht op je doel af en bestel gewoon een van de flacons HUGO BOSS Bottled via ons. Doe je dit vandaag nog, dan staat morgen de bezorger met de flacon op de stoep. De bezorging van HUGO BOSS Bottled is gratis bij een besteding vanaf 20.-.