Handverzorging

Handzeep

35 resultatensorteren op
aanbevolen

Handzeep

Je handen komen dagelijks in aanraking met heel veel bacteriën, bijvoorbeeld na een bezoek aan het toilet, na het tuinieren of na het huishoudelijke werk. Om deze bacteriën te verwijderen is het verstandig om enkele keren per dag je handen te wassen met een frisse handzeep. Een handzeep zorgt er namelijk voor dat de bacteriën gedood worden, waardoor ze geen kans maken om zich te verspreiden. Naast dat het wassen uit hygiënisch oogpunt is het ook verstandig om de handen te wassen om uitdroging te voorkomen en je handen gezond te houden.

Handzeep bij wehkamp

Wehkamp heeft vele varianten handzeep in het assortiment. Houdt je van een bloemige geur? Ga dan voor een handzeep van Treets, Dove of Janzen. Heb je liever een fruitige geur? Kies dan een van de heerlijke handzepen van Meraki. Alle handzepen zijn verkrijgbaar in een flacon met een handig pompje. Door dit pompje te gebruiken, wordt de dosering heel makkelijk bepaald. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel handzeep verbruikt.

Geef je handen de verzorging die ze verdienen

Handen hebben dagelijks veel te verduren, ze worden vrijwel iedere minuut van de dag gebruikt. Het is daarom erg belangrijk om je handen de verzorging te geven die ze verdienen. Was je handen regelmatig met een frisse handzeep om de bacteriën te doden. Daarnaast helpt het dagelijks gebruik van een handcrème om uitdroging van de handen tegen te gaan. Ook je nagels verdienen aandacht. Dit kun je doen door je nagels te lakken met een mooi kleurtje uit de nagellakcollectie.