Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

John Frieda

In onze premium kapsalons overal ter wereld, werken – The House Of Experts -. Deze celebrity stylists hebben al jarenlang ervaring en vormen het hart van ons merk. Met hen ontwikkelen we constant de nieuwe kwalitatieve en salon waardige producten. Met als hoofddoel: Iedere vrouw de mogelijkheid bieden om het beste uit haar haar te halen! Together, we can own the room!

sorteren

0 resultaten

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

John Frieda

John Frieda is al bijna 50 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve producten op het gebied van haarstyling en -verzorging. De bron van onze nieuwe producten zijn de John Frieda High End Hair Salons die je vindt in steden als London, Los Angeles en New York. Hier werken onze haar professionals dagelijks voor royals en celebrities om ervoor te zorgen dat zij het mooiste uit hun haar halen. Ze spotten de nieuwste trends en grootste haarproblemen die we vervolgens doorvertalen naar de salon kwaliteit producten die jullie van ons kennen. Zo waren de we de eerste die pluis gingen bestrijden d.m.v. serums (Frizz Ease) en de eerste die gerichte verzorging voor blondines en brunettes op de markt bracht (Sheer Blonde & Brilliant Brunette). Samen met onze producten kun jij er voor zorgen dat je er elke dag - Red Carpet Ready - uitziet. Together, we can.