gezichtsverzorging

Verzorging voor mannen

Stress, vermoeidheid of een droge huid… het zijn allemaal problemen waar niet alleen vrouwen mee te maken krijgen, maar mannen net zo goed. Daarom hebben wij een compleet aanbod aan mannenverzorging! ...

1105 resultatensorteren op
aanbevolen

Verzorging voor mannen

Een gezonde huid begint bij een goede verzorging en hydratatie. Door stress, vermoeidheid of invloeden van buitenaf kan jouw huid beschadigd en droog raken. Daarom hebben wij voor jou een breed aanbod aan producten die jouw huid nodig heeft! Denk aan een voedende dagcrème, een reinigende face wash of een heerlijk ruikende after shave. Een optimale huidverzorging begint bij goede producten waar jij je prettig bij voelt.

Goede reiniging

Welke producten voor jou geschikt zijn, hangt af van het huidtype dat je hebt. Heb jij een gevoelige huid of een huid die snel geïrriteerd raakt, bijvoorbeeld na het scheren? Dan kun je de face washes van Nivea Men eens proberen. Dit zijn milde reinigingsgels die vuil en overtollig talg verwijderen en uitdroging van de huid voorkomen. Een ander goed reinigingsproduct voor alle huidtypen, zijn de face scrubs. Deze reinigen verstopte poriën en bieden een goede verzorging en bescherming na het scheren.

Hydrateer je huid

Een goed product om je huid optimaal te hydrateren is een gezichtscrème. Vooral na het scheren kan jouw huid wat droog of trekkerig aanvoelen en heeft het goede verzorging nodig. De L’Oréal Men Expert lijn biedt verschillende aftershaves en dagcrèmes die droogheid tegen gaan. De L’Oréal Men Expert lijn is te verkrijgen voor verschillende huidtypen.

Cadeau voor mannen

Natuurlijk is het ook altijd leuk om huidverzorgingsproducten te geven of te krijgen. Daarom kun je bij ons ook geschenksets kopen, bestaande uit drie verschillende gezichtsproducten zoals een dagcrème, een face wash en een aftershave balsem. Leuk als verjaardagscadeau. Of als vaderdagcadeau natuurlijk!