gezichtsverzorging

Gezichtsverzorgingsapparaten

Verzorg je gezicht elke dag met een oogcrème, dagcrème, nachtcrème, de juiste reinigingsproducten, een voedende serum en verzachtende lippenverzorging. Met de gezichtsverzorgingsproducten van merken a ...

15 resultatensorteren op
aanbevolen

Gezichtsverzorgingsapparaten

Natuurlijk kun je jouw gezicht reinigen met een reinigingslotion of een gezichtstoner, maar je kunt je gezicht ook op een andere manier reinigen, bijvoorbeeld met een elektrische gezichtsborstel. Ons brede aanbod aan gezichtsverzorgingsapparaten zorgt namelijk voor een stralende teint en een diep gereinigde huid. Wij hebben merken zoals Braun, Philips, Beurer en Remington in ons assortiment. Met deze apparaten is jouw gezicht op en top verzorgd.

Diepe reiniging

Wij hebben verschillende soorten gezichtsverzorgingsapparaten in ons assortiment. Wil je graag genieten van een professionele verzorging van de huid, waardoor deze er weer stralend en verfrist uit ziet? Dan is de Philips VisaPure voor jou gemaakt. De VisaPure verwijdert beter make-upresten en dode huidcellen, waardoor jouw gezicht weer een gezonde gloed krijgt.Of wil je graag jouw natuurlijke schoonheid benadrukken? Dan zijn de gezichtssauna’s van Beurer en Rio echt iets voor jou. Deze zorgen ervoor dat de poriën in je gezicht worden geopend en diep worden gereinigd. Dit heeft een positief effect op de huidhydratatie en de doorbloeding. Maak jouw beautysalon compleet met onze gezichtsverzorgingsapparaten!

Optimale verzorging

Kijk ook eens bij onze dagcrèmes, nachtcrèmes en gezichtsreiniging voor een optimale verzorging en hydratatie van je gezicht.